E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, Suudi yetkililerle Kaşıkçı'yı görüştü---

Trump, Suudi yetkililerle Kaşıkçı'yı görüştü

Trump, Suudi yetkililerle Kaşıkçı'yı görüştü
10 Ekim 2018 - 19:35 borsagundem.com

Üst düzey Suudi yetkililerle konuştuğunu belirten Trump, "Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı

ABD Başkanı Trump Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili konuştu. Trump, "Suudi yetkililerle konuştum, son derece kötü bir durum. Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum. Türk yetkililerle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, 2 Ekim Suudi Başkonsolosluğuna girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için, "Suudi yetkililerle görüştüm. Çok kötü bir durum. Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum. Suudi gazeteci konusunda Türkiye ile birlikte çalışarak olayı aydınlatacağımıza inanıyorum. Kaşıkçı'nın nişanlısını Beyaz Saray'a davet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"

ABD Başkanı Donald Trump, gazeteci Cemal Kaşıkçı konusunun kendileri için "çok önemli bir mesele" olduğunu belirterek, "Sonuna kadar gideceğiz." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)