E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor’un yıldızı Hamsik’e devlet nişanı---

Trabzonspor’un yıldızı Hamsik’e devlet nişanı

Trabzonspor’un yıldızı Hamsik’e devlet nişanı
02 Ocak 2023 - 15:11 borsagundem.com

Trabzonspor oyuncusu Hamsik'e Slovakya Cumhurbaşkanı Zuzano Kaputova tarafından devlet nişanı takdim edildi. Kaputova'nın bu nişanı kamuya mal olmuş 28 kişiye verdiği açıklandı.

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Marek Hamsik'e Slovakya Cumhurbaşkanı Zuzano Kaputova tarafından II. Ludovit Stur nişanı verildi.

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Slovakya’nın bağımsızlığının 30. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte Cumhurbaşkanı Kaputova tarafından kamuya mal olmuş 28 kişiye devlet nişanı verildiği belirtildi.

Açıklamada, “Futbolcumuz Marek Hamsik de Slovakya’nın spor alanında olağanüstü gelişimine katkı sağladığı ve ülkenin yurt dışındaki prestijini arttırdığı için ‘II. Ludovit Stur’ nişanına layık görüldü.” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan açıklamada, törende konuşan Cumhurbaşkanı Kaputova’nın Hamsik için “Belki de en ünlü ödül sahibi, eski Slovakya milli takım futbolcusu ve kaptanı Marek Hamsik’tir.” değerlendirmesinde bulunduğu kaydedildi.

TFF'ye başvurdu: Sivasspor, Galatasaray maçının tekrarını istiyor!

 

Dündar, Sivasspor'u yakan VAR skandalı için konuştu

 

Beşiktaş:1-Adana Demirspor:0

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)