E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDündar, Sivasspor'u yakan VAR skandalı için konuştu---

Dündar, Sivasspor'u yakan VAR skandalı için konuştu

Dündar, Sivasspor'u yakan VAR skandalı için konuştu
01 Ocak 2023 - 16:22 borsagundem.com

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Dündar, Sivasspor-Galatasaray maçındaki hakemlerden olan Erkan Özdamar ve Özgüç Türkalp için ''hakemlik kariyerleri'' bitmiştir ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Sivasspor-Galatasaray maçının ardından gündem olan hakemler Erkan Özdamar ve Özgüç Türkalp için sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Galatasaray’ın 3 puanla ayrıldığı maçtan sonra tepki çeken 2 hakem için twitter hesabından bir paylaşım yapan Dündar, ”MHK ne karar verirse versin, futbolseverlerin gözünde Özgüç Türkalp ile Erkan Özdamar’ın hakemlik kariyerleri bitmiştir. Onlar artık skandalla anılacak eski hakemlerdir!..” ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ: ‘ASKERLİKLE ALAKALI ÇÜRÜK RAPORU VAR’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, cuma günü düzenlediği basın toplantısında sezon başında sakat olan Erkan Özdamar’ın hakemlik testini geçemediğini iddia etmiş ve “Askerlikle alakalı çürük raporu var. Nasıl hakemlik yapabiliyor? Bu sezon 4 maç yönettikten sonra FIFA listesine alınıyor” diye konuşmuştu.

OLAY

Ligin 16. haftasında oynanan karşılaşmada Sivasspor'un ikinci yarıda bulduğu beraberlik golü, VAR uyarısı sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Buna rağmen 80. dakikada beraberlik golünü bulan Sivasspor, 90+5'te Barış Alper Yılmaz'ın golüne engel olamayınca sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.(Sözcü)

Sivasspor: 1 – Galatasaray: 2

G.Saray ve F.Bahçe'den iptal edilen gol tartışması

Ali Koç: Atatürk Stadyumu talebinin sonuna kadar arkasındayız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEMAL TABANCASIBÜYÜK01 Ocak 2023 18:48

    oNUN HAKEMLİK KARİYERİ BİTSE NE OLACAK BELKİDE SİVASSPOR 1 PUANLA KÜME DÜŞERSE NE OLACAK.