E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Uğurcan şoku---

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Uğurcan şoku

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Uğurcan şoku
28 Ağustos 2022 - 09:02 borsagundem.com

Trabzonspor'a Uğurcan Çakır'dan korkutan haber geldi. Kopenhag maçında sakatlanan Uğurcan'ın kritik Galatasaray maçında forma giyme ihtimali yok denecek kadar azken kaleye Muhammet Taha Tepe'nin geçmesi bekleniyor

Trabzonspor Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi Trabzonspor'a kaleci Uğurcan Çakır'dan şok bir haber geldi.

Çakır, Trabzonspor-Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Kopenhag maçı sonrası karın bölgesinde ağrı hisseden milli eldivenin sağ karın bölgesinde yaralanma tespit edildi.

Muhammet Taha Tepe, kaleyi devralacak

Uğurcan Çakır için Trabzonspor-Galatasaray maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Bu arada 61 Saat'in haberine göre tecrübeli kaleci en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Zorlu maçta Trabzonspor'un kalesini Muhammet Taha Tepe koruyacak.

Kulüpten resmi açıklama

Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın sağ karın bölgesinde yaralanma tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "FC Kopenhag maçı sonrasında karın bölgesinde ağrı hisseden futbolcumuz Uğurcan Çakır'ın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ karın bölgesinde (internal oblik kası) yaralanma tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

4 kritik eksik daha

Kopenhag eşleşmesi ve ligde son oynanan Antalyaspor maçında istediğini alamayan Trabzonspor, Galatasaray maçında Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan'dan faydalanamayacak. Anastasios Bakasetas'ın durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak. (Akşam)

Trabzonspor, Everton'dan Jean-Philippe Gbamin'i renklerine bağladı

Galatasaray anlaşma sağladı, Cicaldau BAE yolcusu

Galatasaray, Denayer'i Beşiktaş'a kaptırıyor

Trabzonspor, Naci Ünüvar'ı kiraladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)