E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig' yükselen ikinci takım belli oldu---

Süper Lig' yükselen ikinci takım belli oldu

Süper Lig' yükselen ikinci takım belli oldu
28 Nisan 2024 - 18:10 borsagundem.com

Göztepe, Lig'in bitmesine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Fırat Can Üzüm ve Pascal Lundqvist'in golüyle Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Sarı-kırmızılılar 2 sezon sonra tekrar Süper Lig'de mücadele edecek

Göztepe Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni Fırat Can Üzüm'ün (77) ve Pascal Lundqvist'in (90+3) kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla birlikte, 1. Lig'de bitime 2 hafta kala 66 puanla 2. sıradaki yerini garantileyerek Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

2021-2022 sezonunda Süper Lig'e veda eden Göz-Göz, 2 sezonluk aranın ardından gelecek sezon yeniden Türkiye'nin en üst liginde mücadele edecek.

SÜPER LİG'E YÜKSELEN İKİNCİ TAKIM

Sahasında 176 gündür maç kaybetmeyen İzmir ekibi, Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ikinci takım oldu.

KORTEJ HALİNDE STADA GELDİLER

Sabahın ilk ışıklarından itibaren büyük heyecan yaşamaya başlayan futbolseverler saat 13.30'da Üçkuyular Meydanı'nda toplanıp kortej halinde Gürsel Aksel Stadı'na geldi.

Yoğun kalabalığın yaşandığı Güzelyalı ve Göztepe semtlerinde taraftarlar çok renkli görüntüler oluşturdu.

Göztepe'de tribünler statta adeta şov yaptı. Güney kale arkasında dev koreografi hazırlayan taraftarlar bayrak, pankart ve flamalarla ortalığı festival alanına çevirdi.

Bilet alamayan on binlerce taraftar için ise Paten Parkı'nda dev ekran kuruldu.Tribüne giremeyen Göztepeliler maçın heyecanını ekran başında yaşadı.

YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Göztepe yönetimi ise tam kadro maçı geldi. Göz-Göz'ün Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen ve kurmayları da tarihi günde takımlarını yalnız bırakmadı.

Flaş açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir

Süper Lig'den düşen ilk takım belli oldu

Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün konuğu

Olaylı Göztepe-Altay maçı davasında 18 tahliye

PFDK, Göztepe ve Altay'a verilen cezaları açıkladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)