E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTogg'un servis süreci nasıl işliyor?---

Togg'un servis süreci nasıl işliyor?

Togg'un servis süreci nasıl işliyor?
22 Nisan 2023 - 09:27 borsagundem.com

Togg’un yedek parça ve onarım işlemlerinin detayları belli oldu. Togg sahiplerini araçlarındaki olası bir hasarda nasıl bir süreç bekliyor?

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından Togg’un yedek parça ve onarım işlemleri ve süreçleri merak edilmeye başladı. Peki Togg’un servis süreci nasıl işliyor?

Türkiye’nin otomobili TOGG yollardaki yerini aldı. İlk trafik kazası da Ankara'da yaşandı. TOGG hafif hasar aldı. Kaza sosyal medyada çok konuşuldu ve en çok aracın tamir ve yedek parça süreci merak edildi. Peki bu tip olumsuz bir durumla karşılaşan Togg sahipleri ne yapmalı?

Öncelikle bu aracın akıllı bir cihaz olduğunun unutulmaması gerekiyor. Bunun için hasar veya arıza durumunda yapılacak ilk iş, aracınızı, Togg deneyim merkezine veya BoschCar servisine götürmek olmalı. Onarım işlemlerine burada başlanan Togg'un yedek parça ihtiyacı ise Gemlik’ten karşılanıyor.

Servis ağı genişliyor

Uzmanlar uyarıyor. Herhangi bir arıza durumunda başvurulacak yer servis. Zira yüksek teknoloji ve mühendislik gerektiren süreç, yetkisi olmayan bir noktada yapıldığında büyük risk barındırabiliyor. BoschCar’ın 63 şehirde 350 şubesi bulunuyor. Deneyim merkezi sayısını hızla artıran Togg'un mobil servisleri de aktif halde hizmet vermeye başladı. Daha küçük arızalarda ise bu mobil servislerin devreye girmesi planlanıyor. (TRT HABER)

Erdoğan'dan kamu bankalarına "Togg'a özel kredi" çağrısı

 

Nebati, Togg ile ilk sürüşünü gerçekleştirdi

 

Togg sevkiyatından yeni görüntüler!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk Togg'u teslim aldı

 

TOGG'un şarj etme ücretleri açıklandı

 

Togg'un ilk sahipleri belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akif 22 Nisan 2023 12:53

    Servisi yok işlemiyor

  • AHMET ÖZBİLEN22 Nisan 2023 22:21

    sende projeye karşı çıkanlardansın fabrikayı kapatılmak isyenlerdensin anlaşılan.

  • Mucise Reis : )22 Nisan 2023 12:35

    Sigorta ne kadar bu araçlarda ? malum bir x oto geldi vurdu. bunun zorunlu sigortası olsada 100 bin le üzeri ek teminat yoksa karşılamıyor. Eee nasıl alınacak bu para karşı trafdan mahkeme ilemi uğraşılacak ? gerçekten kaza bela uzuk durun. sigorta vb güvenmeyin. çok fazla yollar riskli. 1 günde milyarlar kaybedebilirsiniz çok dikkattli araç kullanın,