E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTOGG'un şarj etme ücretleri açıklandı---

TOGG'un şarj etme ücretleri açıklandı

TOGG'un şarj etme ücretleri açıklandı
31 Mart 2023 - 07:54 borsagundem.com

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyat listesi yayımlandı. Buna göre kW/s başına birim ücret 7,99 lira oldu. Böylece kısa menzilli ve uzun menzilli TOGG'un kilometre başına ne kadar yakıt harcayacağı da belli oldu.

Türkiye'nin yeri ve milli otomobili TOGG büyük merakla bekleniyordu ve dün itibarıyla yapılan kurayla sahipleri belli oldu. TOGG'larını teslim alacak kişiler büyük merak içindeyken TOGG'un şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyatlar belli oldu.

Togg'un kısa ve uzun menzilli akıllı cihazlarında kapasiteler menzile oranla değişiklik gösteriyor. Kısa menzilli TOGG 52,4 kWh bataryasıyla 314 kilometre yol alabilirken uzun menzilli TOGG 88,5 kWh bataryasıyla 523 kilometre yol gidebiliyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Togg'un ilk sahipleri belli oldu

 

Dikkat! TOGG'dan dolandırıcılık uyarısı

 

Bakan Varank'tan Togg paylaşımı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz31 Mart 2023 13:02

    Demekki insanlar önceden akaryakıt fiyatlarìna gelen günü birlik zamlardan illallah ediyordu. Artık elektrik fiyatlarına reis günü birlik zam yapacak.

  • mali31 Mart 2023 09:27

    Basit bir hesapla mevcut yakıt giderlerini yarıya indiriyor.

  • Serdar31 Mart 2023 08:14

    100 yıllık yerleşik büyük markalar yeni bir modeli 5 yılda hayata geçirebiliyor, hayatında hiç oto fabrikası kurmamış bir ekibin, 5 yılda sıfırdan elektrikli oto fabrika kurması ve 3 yeni model tasarlayarak birini seri üretime geçirmesine " helal olsun" denir. Dünyanın en iyisi olmak için çalışmaya devam. Tasarım, yazılım elektronik batarya güneş kinetik enerji gibi konularında özel çalışalım.