E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY ve Anadolujet'in Düsseldorf uçuşları greve takıldı---

THY ve Anadolujet'in Düsseldorf uçuşları greve takıldı

THY ve Anadolujet'in Düsseldorf uçuşları greve takıldı
25 Şubat 2023 - 12:07 borsagundem.com

Almanya Düseldorf Havalimanı'ndaki çalışanların 27 Şubat'taki grev eyleminden dolayı THY ve AnadoluJet'in, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı gidiş-geliş seferlerinden bazıları iptal edildi

TÜRK Hava Yolları(THY) ve AnadoluJet'in Almanya'nın Düsseldorf şehrine 27 Şubat pazartesi günü için planladığı bazı seferleri, grev nedeniyle iptal edildi. 

THY'den yapılan açıklamada, Düsseldorf Havalimanı'nda pazartesi günü çalışanların gerçekleştireceği 'endüstriyel grev' dolayısıyla havalimanının yüzde 10 kapasiteyle çalışacağı ve bu nedenle bazı seferlerin iptal edildiği bildirildi. THY'nin iptal edilen seferler şu şekilde:

TK 1525-TK1526 İstanbul-Düsseldorf-İstanbul, 
TK 1527-TK1528  İstanbul-Düsseldorf-İstanbul, 
TK1529 İstanbul-Düsseldorf, 
TK1530 Düsseldorf-İstanbul, 

AnadoluJet'in Sabiha Gökçen Havalimanı-Düsseldorf uçuşlarında iptal edilen seferler ise "TK7730 ve TK7732 Sabiha Gökçen Havalimanı-Düsseldorf-Sabiha Gökçen Havalimanı, TK7740 ve TK7741 Sabiha Gökçen Havalimanı-Düsseldorf-Sabiha Gökçen Havalimanı" olarak belirtildi.

Grev nedeniyle THY'den sefer iptalleri

Schneider Enerji'deki greve erteleme kararı

THY, İtalyan devine sponsor mu oluyor?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)