E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Terim açıklaması---

TFF'den Terim açıklaması

TFF'den Terim açıklaması
24 Eylül 2013 - 22:35 borsagundem.com

TFF, Yıldırım Demirören'le ilgili ortaya atılan Fatih Terim iddialarına açıklık getirdi

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırdığını açıklamasının ardından Demirören'in yarın Terim'le sözleşme yapacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.
TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;
"Medyada bu akşam saatlerinde "A Milli Takımımız ve Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in Galatasaray Spor Kulübü ile mevcut sözleşmesinin sonlandırıldığına" yönelik haberler yer almıştır.
Bu haberlerden kısa bir süre sonra bazı basın-yayın organlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e atfen "Fatih Terim ile yeni bir sözleşme imzalanacağı" ve hatta bazı spor yorumcuları tarafından iddia edildiği üzere "Sözleşmenin yarın imzalanacağı" şeklinde değerlendirmelere yer verildiği görülmektedir.
Tüm bu haber ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamakta olup, Türkiye Futbol Federasyonu olarak gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.
Türkiye Futbol Federasyonu"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)