E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTESK Başkanı: Araç muayelenelerine yüzde 58,46 zam kabul edilemez---

TESK Başkanı: Araç muayelenelerine yüzde 58,46 zam kabul edilemez

TESK Başkanı: Araç muayelenelerine yüzde 58,46 zam kabul edilemez
11 Kasım 2023 - 22:32 borsagundem.com

TESK Başkanı Bendevi Palandöken "2024’te yeniden değerleme ile araç muayene ücretlerine yüzde 58,46 zam yapılacak olması kabul edilemez" diyerek indirim çağrısı yaptı

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın enflasyon karşısında mağdur olduğunu belirtti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Kasım 2023 23:19

    TİCARİ ARAÇ MUAYENELERİ 10 YAŞINA KADAR 5 YILDA ÖZEL ARAÇLAR 10 YILDA BİR YAPILMALIDIR 10 YAŞ ÜZERİ TİCARİ VE ÖZEL ARAÇLAR 3 YILDA BİR YAPILSIN BÖYLECE ARAÇ MUAYENERİNDE YOĞUNLUK DA AZALIR HER YIL YAPILMASI HEM MADDİ KÜLFETTİR HEM DE EZİYETTİR

  • Daha fazla denetim 12 Kasım 2023 00:36

    Özellikle günlük olarak kullanılan ticari araçların her yıl muayene edilmesi gerekmektedir. Avrupalı ​​bir yabancı olarak bazı ticari araçların lastiklerinin tamamen yıpranmış olduğunu görmek şaşırtıcı. Çocuğumu asla bu okul taksilerinden birine bindirmem, onlar en kötü sürücüler. Normal taksi şoförlerinin çoğu araba kullanamaz ve Avrupa'da asla normal bir ehliyet alamaz veya uzun süre tutamaz.... ve taksi ehliyeti almak için bunların nasıl araba kullanması gerektiğinin imkansız olduğunu söyleyebilirim. Aynı şey birçok dolmuş ve otobüs şoförünün kırmızı ışıkları görmezden gelip insanlarla dolu otobüste aşırı hız yapması için de geçerli.