E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de sahada maaş protestosu---

Süper Lig'de sahada maaş protestosu

Süper Lig'de sahada maaş protestosu
19 Şubat 2022 - 17:23 borsagundem.com

Yeni Malatyaspor futbolcuları, Antalyaspor maçındaki santranın ardından ilk 20 saniye boyunca hareketsiz bekledi. Bu esnada yedek kulübesi de kol kola girerek takıma destek verdi.


Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor ile sahasında karşılaşan Yeni Malatyaspor’da futbolcular maç başında protestoda bulundu.

Hakem Atilla Karaoğlan’ın başlama vuruşu için çaldığı düdükten sonra ev sahibi ekibin futbolcuları maaşlarını alamadıkları için 20 saniye boyunca hareketsiz kaldı. Yedek kulübesindeki futbolcular ve teknik heyet de taç çizgisine gelip kol kola birlikte oldu.

Bu protestoya Antalyasporlu futbolcular da katılarak oyuna başlamadı.

KULÜP 14 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Süper Lig’de en uzun galibiyet hasretine sahip olan Yeni Malatyaspor, 14 maçtır kazanamıyor. Ayrıca bu kulüp rekoru olarak da tarihe geçti.

16 puanla ligin son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor, sezona İrfan Buz ile başlayıp ardından Sumudica’yı takımın başına getirmişti. Rumen teknik adamla Göztepe yenilgisi sonrasında yollar ayrılmıştı.

Trabzonspor, Malatyaspor'u tek golle geçti

 

Fenerbahçe: 2 - Yeni Malatyaspor: 0

 

8 gollü maçta tünelde kavga çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • spox20 Şubat 2022 12:39

    Şu kulüplerin Türk Futbolunu getirdikleri hale bak!  Yönetici amatör kulüplerin statüsü dernek tarzında futbolcular güya profesyonel!  Ortada oynanan Futbol Kuzey Afrika takımlarından daha da aşağıda!  Herşeyden önemlisi hepsi de borç batağında!  Hala ısrarla birilerinin peşine düşmüş onu getireceğiz bunu getireceğiz diye saçma sapan işlerin daha da batmanın  peşine düşmüşler.  Sonrası mı?  Bu belli zaten Önce bakanlara sonra bankalara gidip borç ertelemesi taksitlendirmesi ödeme kolaylığı vs. isteyecekler!  Sonra yine bir halt etmiş gibi transfere devam edecekler.  1. lig ve 2. lig bile yabancı futbolcu dolmuş ısrarla yerli futbolcu yetiştiremiyor ya da istemiyorlar!  Bunun  sebebi nedir taktik mi disiplin mi bu konulda hiç bir teknik adam açıklama yapmıyor!  Bir araya gelip çözüm aranmıyor.  ısrarla aynı yanlışları inatla tekrarlıyorlar.