E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK’dan bir isim hakkında suç duyurusu---

SPK’dan bir isim hakkında suç duyurusu

SPK’dan bir isim hakkında suç duyurusu
28 Ekim 2020 - 16:55 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) hileli davranışlarla menfaat sağlayan isim hakkında suç duyurusunda bulundu

SPK, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda Abdulhalik Demir hakkında suç duyurusunda bulundu.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 157 ve 158 inci maddeleri gereğince yapılan suç duyurusuna konu eylem şöyle: “Hileli davranışlarla kişilerin aldatılması ve başka kişiler zararına olmak üzere kendisine veya başkasına yarar sağlanması.”

Twitter’den hisse pazarlayan Abdülkadiroğlu’na para cezası

SPK’dan SANEL’e rekor para cezası

SPK’dan Salix Yatırım’a ceza

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin ÇELİKER 29 Ekim 2020 17:27

    Kimseye akil vermiyyorum sadece kendi fikrimi açıklıyorum, çünkü borsa bir yaririm araci, önce ortak olunacak sirketi incelemek gerekir. Sermayesine ve karliligina bakmak gerekir. Ona göre de yatirim yapmak gerekir. Yatirimlarda günlük olmaz. En az 6 aylik olmali. Yani iki bilanco gormek gerek diye düşünüyorum. Her şey normal giderse ve döviz dengesi ve covid surecleei de izlenmeli. Sermayesi ve kari olmayan bir sandalye bir masadan oluşan sirketlerden uzak durun. Ytd

  • buse28 Ekim 2020 20:04

    hantal kagıt ekgyo yu ne alırım, ne taşırım.

  • Envercan29 Ekim 2020 10:19

    Yüzde bin haklısın, yıllardır böyle.

  • RİZEli ekgyo_bjk28 Ekim 2020 17:29

    Sizin Allahiniz , kitabınız varsa EKGYO lıģını inceleyin...10 senedir halka arz fiyatının altında...ama sizde biliyorsunuz ki altından , hiç olmadık kişiler çıkacak ,tüm korkunuz bu değilmi...haydi millet bahçelerine lay lala lala...