E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK, 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu---

SPK, 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

SPK, 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu
20 Haziran 2019 - 19:13 borsagundem.com

SPK, Gökşen Sarb, Nevzat Şengül, Yalçın Sağır ve Hasan Burak Üstün isimli şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yürütülen incelemeler sonucunda 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Suç duyurularıyla ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul, 01.01.2015-31.08.2015 döneminde çeşitli yatırımcılardan para toplanarak gerçekleştirilen kaldıraçlı alım satım işlemlerinin izinsiz portföy yöneticiliği faaliyeti kapsamında olduğunun tespit edilmesi üzerine, Gökşen Sarb, Nevzat Şengül, Yalçın Sağır ve Hasan Burak Üstün isimli şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nadire Entürk21 Haziran 2019 17:29

    Suç duyurusunda bulunsan ne yazar kaldıraçlı sistem de (forex) de batan on binlerce insan var onların hakkı ne olacak borç batağındayız intiharın eşiğindeyiz..istersen idam et benim karnım doyacakmı.?

  • MR. LOSER21 Haziran 2019 16:57

    kalkınma hissesindeki dolandırıcılar kimler hükümet bu adamları iyi araştırısın. 9 aydır borsanın o kadar yükselmesine karşın kalkınma hisselerini baskılayıp aşağıda kalmasına neden olan manipülasyoncular ortaya çıkartılsın. kağıt nefes alsın. manipülasyonculara ceza yağdırılsın..devlet hissesinde bu manipülasyon olursa özel şirket hisselerinde herşey olur.

  • selin21 Haziran 2019 16:53

    kalkınma hisselerinde manipülasyon yapan adamlar hakkında acaba suç duyurusunda hangi tarih bulunacak.  devletin hissesiyle bir kaç menfaatçi para babası oynuyor. olan küçük yatırımcıya oldu. ve hükümet bu işe bir an önce el koymalı. bu hisseyi 60,75 tl den alanların 100 binlerce tl zararı var. hükümet bu kağıdı yukarı çıkartmayan ve manipülasyonla küçük yatırımcının elinden ucuz fiyatlarla alan ve sonra yükseltip astronomik karlar alan borsa dolandırıcılarına artık dur !!!!!! DESİN..YETER YANİ!!! SABRIN DA BİR SINIRI VAR!!!

  • ersan20 Haziran 2019 21:48

    darısı.karsn.na

  • glbmd zede20 Haziran 2019 20:15

    darısı glbmd başına