E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak---

SPK 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak

SPK 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak
09 Aralık 2022 - 22:19 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu; Murat Şahin, Erkan Üste, Ali Akkoyun ve Fırat Özefe isimli 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), mevzuat kapsamında yürütülen incelemeler sonucunda 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmasını kararlaştırdı.

Konuyla ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre; izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunduğu belirlenen Murat Şahin ve izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettikleri gerekçesiyle Erkan Üste ile Ali Akkoyun isimli şahıslar hakkında Kurul tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Kurul ayrıca,  hileli davranışlarla başkalarının zarar ettirerek kendine fayda sağladığı tespit edilen Fırat Özefe isimli kişi hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

SPK iki şirketin halka arz başvurusuna onay verdi

 

SPK'dan 3 şirketin sermaye artırımı başvurusuna olumlu yanıt

 

SPK'dan Diriliş Tekstil'e para cezası

 

SPK, GLBMD hisselerinde bir kişiyi yakaladı

 

SPK'dan Faik Ulutaş hakkında suç duyurusu

 

SPK'dan 59 izinsiz foreks sitesine erişim engeli

 

BİST'ten haftanın son işlem gününde 8 hisseye tedbir

 

BIST 100 hisseleri haftalık bazda yüzde 0,85 değer kazandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI11 Aralık 2022 11:57

    Tüm hisse senetlerinde aynı durum var.hiç borsada hiç bir olumlu bir buluşu ve yatırımı olmayan % 1550 giden hisse senetleri var.yakında tüm hisseler çökecektir.

  • Gerçek bu10 Aralık 2022 15:38

    SPK kim ceza yazacak milletin ekmeğiyle oynuyorlar SPK kurumu lav edilmelidir cumhurbaşkanlığı bu işe bakmalıdır yoksa çok kişinin canını yakacaklar hicbirsey bilmeden 3 tavan şirkette bir b.. biliyormuş gibi başka birşey bilmiyorlar vbts kapsamında o zaman bende buradan yazıyorum yuzdee %99 halk arz olmuş şirketlere izin verip kapanınca SPK adamlarin parasını karsilasin öyle yaa madem bu karı borsada tutuyorsunuz birşey biliyorsunuz dur ortada artı yatırım örneği var bu adamlar niye ana pazar işlem görüyor boş beleş maaş alıyor SPK

  • YATIRMACI09 Aralık 2022 22:33

    sn spk yetkilileri alfa nickli tweet kullanan vatandaşı takip edermisiniz