E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSİHA'larımız, füzelerimiz Azerbaycan'n emrindedir---

SİHA'larımız, füzelerimiz Azerbaycan'n emrindedir

SİHA'larımız, füzelerimiz Azerbaycan'n emrindedir
17 Temmuz 2020 - 12:33 borsagundem.com

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, "Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir" dedi.

Demir, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ile Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov’u ağırladı. 

Demir ziyarete ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamasında önemli mesajlar verdi. İki kardeş ülkenin bir kez daha 'tek yürek' olduğunu bütün dünyaya gösterilmesi gereken bir döneme girildiğini vurgulayan Demir, savunma sanayiinde de işbirliği konularını görüştüklerini belirtti. Demir paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir!

Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandırmanın yanında, mevcut sistemlerin modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri konularında birlikte çalışacağız. Bir millet iki devlet." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)17 Temmuz 2020 12:55

    Azerbaycan -Türkiye kara SINIRI çizildiğinde. hazar denizinin DOĞUSUNA BAKIN... nasıl bir güç nasıl bir ekonomik güç, nasıl bir ortak türk birliği ve askeri ortak ordusu kuruluyor... PAİKİSTANA KADAR, bir çok türk devleti tek başı altında toplanıyor... BU HAMLE ŞİMDİDEN ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR. türkiye bunlara bilik yapacak, mal satacak, ürün satacak, ortan güç ve ordu kuracak. avrupa birliği kadar değerli bir tablo var. AZERİLER ZATEN DAİMA BİZİN KARDEŞ DEVLETİMİZ. ATATÜRK  döneminde dahi ellerindeki imkanları bizlere vermişler bağımsızlığımızda emekleri var. gönderdikleri o dönemin malzemeleri envanterleri hala resmi kayıtlarda okunabiliyor. azeriler ermenileri avucunda yok eder. hedef sınır hattı çizmek olmalı. işgalci değiliz ama bu ruya elbet gerçek olacak. asıl dizaynı biz yapmalıyız.

  • Nedim17 Temmuz 2020 15:57

    Nihayet akıllı bir yorum yazmışsın!  Bu işler olurken de chp ve hdp nin hep ve daima takoz olacağını da bilirsin heral.