E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞentop: Rusya'dan elverişli koşullarla Su-57 alabiliriz---

Şentop: Rusya'dan elverişli koşullarla Su-57 alabiliriz

Şentop: Rusya'dan elverişli koşullarla Su-57 alabiliriz
24 Eylül 2019 - 15:15 borsagundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin Rusya'dan elverişli koşullarla 5. nesil savaş uçağı Su-57 alabileceğini söyledi.

Kazakistan'ın başkenti Nursultan'da düzenlenen Avrasya Parlamento Başkanları 4. Toplantısı kapsamında Sputnik'e konuşan Şentop, Rusya'dan olası Su-57 alımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Şentop, bu konuyla ilgili bir soru üzerine "Neden olmasın? Elbette her ülkenin savunma sanayisine ihtiyacı var, gerektiğinde Türkiye bu adımı atabilir. S-400 meselesini hatırlarsınız, aynı şey olmuş ve biz S-400 almıştık. Türkiye, kendi güvenliğine yönelik araçları yalnızca elverişli koşullar altında alabilir" dedi.

"ABD'YLE DEVRİYELER SONUÇ VERMEZSE OPERASYON DÜZENLERİZ"

Şentop, Suriye'nin kuzeyinde kurulması planlanan güvenli bölgeye ilişkin de konuştu. 

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki militanların imhası ve bu bölgedeki terör koridorunun imhası konusunda kararlı olduğunun altını çizen Şentop, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu, orada hemen operasyon düzenleyeceğimiz anlamına gelmiyor. Öncelik ordumuzu, ABD'lilerle ortak devriyeler gerçekleştiriyor. Eğer bu olumlu sonuç vermezse, hiç şüphesiz Türkiye, bağımsız olarak karar alarak Fırat'ın doğusunda operasyon düzenleyecek" dedi.

Şentop, güvenli bölgenin en kısa zamanda kurulacağını da kaydetti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yasin25 Eylül 2019 14:51

    Aldik gitti

  • Mahmut abbas25 Eylül 2019 10:03

    Aktroller maaşlarının hakkını veriyor maşallah. Umarız birgün sizde ac kalırsınız.

  • Gonlunol25 Eylül 2019 06:26

    Yıne telwfonların veegısını duşurelim siz s 400 leeı aktıve etöeyın teklıfle geldıler ohh ne ala

  • Koşun bakalım24 Eylül 2019 19:40

    Amerika 4 patroit al 3 öde kampanyası yapmış

  • hasan24 Eylül 2019 15:50

    al babam al sanki kendi parasıyla alıyor. cebimizde 5 kuruş yok borcuna uçak alacak beyfendi. o milyarlarca doları ülkenize harcayın fabrika açın biz çiftçiye verin de üretelim. Eğitime harcayın da o uçakları bizim çocuklarımız yapsın.

  • Fatih oz25 Eylül 2019 20:02

    Cok salakça bir yorum maalesef boyle saman kafalı çok

  • Sedat25 Eylül 2019 07:45

    Bir ülkenin önce güvenliği gelir, Her işte olduğu gibi, Karnın tok olsada aç olsada ne fark eder başkalarına yem olduktan sonra. Bu iş bazı sivri zekalıların düşündükleri gibi değil! Fakir fukara meselesi değil, Ağzı olan anırıyor, bu gün en zengin ülkelerde en çok evsiz be perişan yaşayanlardan habersiz, en büyük ülkelerin en çok borçları olduğundan habersiz. Herkes siyaset bilimcisi olmuş ülkeyi kötülüyor yeterki Erdoğan düşsün ülke per perişan olsun aç kurtlara yem olsun diye

  • muzaffer demir24 Eylül 2019 21:58

    Ulan siz çifçiler ye ye ye devleti yiye yiye bitiremediniz doymadınız ürettiğiniz bişey yok ver babam ver........? Ulan vatana ne verdiniz ne istiyorsunuz

  • Ali kolsuz24 Eylül 2019 16:43

    senin kadar bunların kafası çalışmıyor sadece seninki calışıyor.chp bunlarıda yapacağım dediğini hiç duydunmu aksine üretmeyeceğim dediler.