E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaadet Partisi yenilenecek İstanbul seçimlerine kendi adayıyla girecek---

Saadet Partisi yenilenecek İstanbul seçimlerine kendi adayıyla girecek

Saadet Partisi yenilenecek İstanbul seçimlerine kendi adayıyla girecek
14 Mayıs 2019 - 15:51 borsagundem.com

Karamollaoğlu: 23 Haziran seçimlerine Saadet Partisi olarak adayımız Gökçınar ile devam etmeye karar verdik

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız." açıklaması yaptı.

Karamollaoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız.

Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz. Bu seçimlerin İstanbul'umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz. 23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun." mesajları paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recai15 Mayıs 2019 11:17

    Davutoğlu veya babacan parti kurduğu zaman halk, sağcı 4 parti ile karşı karşıya kalacak. Muhtemelen 2020 baharında. Saadet o seçime hazırlık olarak görüyor bu seçimi. Chpnin oy potansiyeli en fazla %25. Milliyetçi partiler mhp %10, iyip %10, hdp %10, eder yaklaşık %50. Saadet geri kalan bu %50 yi hedefliyor

  • BİR DOST14 Mayıs 2019 22:48

    Millet bu operasyonların hepsini sessizce izliyor. 

  • Volkan14 Mayıs 2019 18:40

    İstanbul seçimlerinde belediye meclis oylarında Saadet Partisi 224,403 oy almış, BB Başkan adayı Necdet Gökçınar 103,300 oy almış. Aynı adayı sokarak Binali Yıldıram'a gidebilecek oyların önünü kesmeye çalışıyorlar gibi. İlk seçimde Ekrem İmamoğlu'na atan yine atar bence. Ramazan etkisi ve emekli bayram ikramiyelerinin ödenmesi, su indirimi, öğrencilere akbil indirimi yanında soğan patates, domates fiyatlarında da düşüş olur ise  Binali Yıldırım'a bir miktar oy kaydırabilir. Gebze- Halkalı banliyö hattı ve yeni havalimanı açılışları önceki seçime tam etki etmemişti. Vatandaş yeterli mesaj verdik deyip Binali Yıldırım'a döner diye tahmin ediyorum. Öte yandan Ekrem İmamoğlu oyunu artırabilir ise S400 ler gelmeden genel bir seçim şart olur, o zaman da yeni parti oluşumları vs gündeme gelmesi lazım. Bu haftadan itibaren anketler yayınlanır trendi görürüz.

  • tv14 Mayıs 2019 16:29

    bu nasıl birdava anlamak mümkündeyil kazanamıcagını bildigin halde başka zihniyete yarasın diyor hani siz  tek partiydinizde digerleri hep aynı zihniyetti neden bir önceki seçimlerde  muhalefete faydanız oldu diye sorarlar adama 

  • Volkan14 Mayıs 2019 16:27

    Siyaset Mühendisliğindeki becerimizi bilgisayar programlama alanına taşıyabilsek dünyayı dize getiririz.