E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya: NATO Avrupa'daki birliklerini savaşa hazırlıyor---

Rusya: NATO Avrupa'daki birliklerini savaşa hazırlıyor

Rusya: NATO Avrupa'daki birliklerini savaşa hazırlıyor
27 Nisan 2021 - 15:32 borsagundem.com

Askeri gerilimin tırmanması konusunda ABD ve NATO’yu suçlayan Rusya Savunma Bakanı Şoygu "ABD ve NATO gerilimi tırmandırıyor. NATO, Avrupa’daki birliklerini savaşa hazırlıyor" diye konuştu.

Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü toplantısında yaptığı konuşmada NATO ve ABD’nin eylemleri askeri gerilimi tırmandırdığını ifade eden Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna’daki milliyetçi akımın Donbass’ta çatışmalara da neden olduğunu söyledi.

"YAPILAN TATBİKATLARLA SAVAŞA HAZIRIZ"

“NATO, Avrupa’daki birliklerini savaşa hazırlıyor" diyen Şoygu, "Askeri altyapısını modernize ederek harekat ve muharebe eğitimini arttırıyor” ifadesine yer verdi. Şoygu, Rusya’nın Batı ve Güney askeri birliklerinin yapılan tatbikatlarla savaşa hazır olduklarını gösterdiğini iletti.

Geçtiğimiz hafta Kırım’ı ziyaret eden Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna sınırlarına konuşlandırılan Rus askeri birliklerinin belirlenen tüm hedeflere ulaştığını ifade ederek sınırlardaki tüm birliklere kalıcı konuşlanma noktalarına geri dönüş hazırlığı talimatının verildiğini açıklamıştı.

Rusya'nın kıyamet silahı deşifre oldu

 

Rusya'dan ABD'ye ilginç teklif: İçişlerimize karışmayalım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir asada 27 Nisan 2021 23:50

    Bu savaşta türkiyenin tarafsız kalmasi mümkün değil ya taraf olursunuz yada bertaraf

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Nisan 2021 20:26

    bence bu savaş olsun fakat biz karışmayalım.Biden ve ekipleri akıllıya haydi bakalım kim kimi yenecek.bizler artık savaştan ve terörist savaşlarından usandık .artık onlar dinlenmede idi birazda onlar savaşssın bizler görelelim.

  • Metin27 Nisan 2021 16:20

    İddia doğruysa görelim bakalım ne yapacaklar