E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıRuslar görmek istedikleri dolar kurunu açıkladı---

Ruslar görmek istedikleri dolar kurunu açıkladı

Ruslar görmek istedikleri dolar kurunu açıkladı
28 Mayıs 2023 - 10:09 borsagundem.com

Rusların çoğu dolar kurunun 50 rubleyi geçmemesi gerektiğine inanıyor.

Rusya'da yapılan bir araştırmaya göre, Rusların büyük çoğunluğunun döviz kuruna kayıtsız olmadığını ortaya çıkarken, ankete katılan vatandaşların yarısından fazlası dolar kurunun 50 rubleyi geçmemesi gerektiğine inanıyor.

Çevrimiçi alternatif mikro kredi hizmeti Moneyman tarafından yapılan araştırmalara göre, katılımcıların yüzde 62,5 ile çoğunluğu, Rusya’da ABD dolarının değerinin 50 rubleyi geçmemesini isterken, her altı kişiden biri (yüzde 17,3) ideal dolar kurunun 50-60 ruble bandında olduğunu, yüzde 10,2’si ise dolar kurunun 60 ila 70 ruble arasında olması gerektiğini söyledi.

Gazetemru'nun haberine göre, yanıt verenlerin yüzde 4,3’ü doların 70-80 ruble bandında bulunmasının iyi olduğunu belirtirken, analistler, Rusların yüzde 2,8’inin 80 rublenin üzerindeki dolar kurunu avantajlı bulduğunu tespit etti.

Ankete katılanların yüzde 72,2 ile büyük çoğunluğu döviz kurlarını izlediğini ve kayıtsız kalmadığını söylerken, Rusların neredeyse üçte biri (yüzde 27,8) bu konuyla ilgilenmediğini bildirdi.

Aynı zamanda, ankete katılanların yalnızca yüzde 9,2’si dolar cinsinden tasarrufu olduğunu belirtirken, geri kalan yüzde 90,8’lik kısım ise dolara sahip olmadığını söyledi.

Rublenin geleceği parlak değil

 

Rublenin değerinde düşüş yüzde 15'e yaklaştı

 

Ruble dolar karşısında toparlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala28 Mayıs 2023 14:39

    Putin gibi muslumanlara zulmü meslek haline getirmis birini 25 yıldır başkan olarak seçmiş bir halk. Çok beklersiniz dolarin düşmesini

  • TAMYOBAZSEMİH29 Mayıs 2023 07:51

    baran haklı aferin baran dümbük bu.saldır baran tut bırakma baran aferin .

  • baran28 Mayıs 2023 16:58

    Ne alaka dümbük?   Ermeni ordusunu  ve pkk çakallarını yok ederken Putin değil Amerikan itleri ve en çok ta Chp pkk lı ermenilerden ses geldi. 3 krşluk aklınla kimseyi yanıltamazsın biraz zekanı geliştir.