E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRotterdam'da Türk bayrağı asıldı---

Rotterdam'da Türk bayrağı asıldı

Rotterdam'da Türk bayrağı asıldı
15 Kasım 2022 - 00:14 borsagundem.com

Hollanda'da Türkiye'ye destek ve dayanışma için Rotterdam belediye binasına Türk bayrağı asıldı

Hollanda'da Rotterdam Belediye binasına, Taksim Meydanı'nda yaşanan patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için Türk bayrağı asıldı.


Rotterdam Belediyesi, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak 13 Kasım'da Taksim İstiklal Caddesi'nde kundaklanan bombalı terör saldırısı nedeniyle belediye binasına Türkiye'ye destek ve dayanışma için asılan Türk bayrağının yarıya indirildiği açıklandı:

"Rotterdam belediye binasına asılan Türk bayrağı yarıya indirildi. Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenler ve aileleriyle birlikte" mesajı paylaşıldı.

 

İşte Taksim bombacısının ilk ifadesi

 

Soylu: Taksim'de bombayı bırakan kişi gözaltına alındı

 

İstiklal Caddesi'nde patlama: 6 can kaybı, 81 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)15 Kasım 2022 08:00

    Ya taksimde 3 - 5 farklı millet yaşamını yitirse idi, Avrupanın tepkisi nasıl olur du ? Gerçekten tarip bir durum. Birde şu var, 3 hfata mnce eylem yapılacak diye bir bilgide oldugu soylenmeye başladı. Yani haftalar önce bu bilgiyi biz gerçekten edindik mi ? Gerçekten böyle eylem hazırlığı saldırısını biliyormuduk ? onlarca soru, onlarca cevap.. ama giden gelmiyor kahreden noktada o zaman...