E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPeskov açıkladı: Putin Türkiye'ye ne zaman gelecek?---

Peskov açıkladı: Putin Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Peskov açıkladı: Putin Türkiye'ye ne zaman gelecek?
13 Mart 2024 - 16:55 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye ziyaretinin uzun zamandır planlandığını ve bu ziyaretin, iki ülke arasındaki çeşitli konular üzerinde üst düzey temaslar için önemli olduğunu belirtti.


Peskov, ziyaretin kesin tarihlerinin henüz belirlenmediğini, ancak bu tarihlerin diplomatik kanallar aracılığıyla hızla koordine edileceğini açıkladı.

Peskov, “Bu ziyaretin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Özellikle iki taraflı ilişkilerimiz ve ticari-ekonomik bağlarımız olmak üzere, liderlerin dikkatini gerektiren pek çok güncel konu var” dedi.

Sözcü, görüşmelerde uluslararası ve bölgesel meselelerin de ele alınacağını ekledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce yaptığı açıklamada, seçimlerin ardından Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Türkiye’de ağırlamayı umduğunu ifade etmişti. Türkiye’deki belediye seçimlerinin 31 Mart’ta, Rusya Federasyonu başkanlık seçimlerinin ise 15-17 Mart tarihlerinde gerçekleşeceği biliniyor. (gazetemru)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu benim son seçimim

 

Putin'den yeni borsa endeksi fikrine yeşil ışık

 

Kremlin'den açıklama: Putin Türkiye'ye ne zaman gelecek?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.