E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOHAL devam edecek mi?---

OHAL devam edecek mi?

OHAL devam edecek mi?
18 Mayıs 2017 - 14:04 borsagundem.com

Zeybekci:Olağanüstü hali kim ister allah aşkına?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yaptırılan eğilim anketi sonuçlarının açıklandığı basın toplantısına katıldı. Florya'da bir restoranda gerçekleştirilen
toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
OHAL'in ekonomiye etkileri üzerine bir soruya yanıt veren Bakan Zeybekci," Olağanüstü hali kim ister allah aşkına? İsteyen kimse var mı ? Cumhurbaşkanımız, asla, Başbakanımız asla. Hükümetimiz asla. Ak parti iktidarı olarak biz OHAL istiyor muyuz ? Asla. OHAL'i gerektiren şartların biran önce ortadan kalkmasını ve Türkiye'de OHAL'in sonlanmasını hep beraber istiyoruz. Bu keyfe keder birşey değil ki .
OHAL mi istedik durup dururken. Terörist başı hala Amerika'daki en önemli gazetelerde makale yayınlayabiliyor. Türkiye'de kendisine bağlı teröristlere hala her türlü mesajı ulaştırabiliyor. Sosyal medyadaki sapkınların mesajlarıyla Türkiye'nin nasıl tehdit altında olduğunu hep beraber görüyoruz. Bölücü terör örgütünün faaliyetleri ve diğer terör örgütleri faaliyetleri ortada. Türkiye biran önce olmaması gereken bu OHAL'den kurtulacaktır. Bu sürdürülebilir değildir" şeklinde konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)