E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten PKK'ya bir darbe daha---

MİT'ten PKK'ya bir darbe daha

MİT'ten PKK'ya bir darbe daha
05 Mayıs 2023 - 10:11 borsagundem.com

MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç lojistik sorumlusunu Gara'da etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç lojistik sorumlusu Neçirvan Seven'i, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, "Firaz Zilan" kod adlı Neçirvan Seven, Türkiye içerisinde sokak eylemleri ile güvenlik güçlerine yönelik saldırılarda yer aldı.

Terörist Seven'in 2015'te terör örgütünün kırsal kadrolarına katıldığı, 2015 Şubat ayı öncesinde ise sözde Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) içerisinde bulunduğu belirlendi.

Seven'in Suriye'nin Aynularab bölgesinde PKK/KCK-YPG/PYD ile DEAŞ arasındaki çatışmaları protesto amacıyla Türkiye’deki sokak eylemlerine katıldığı da öğrenildi.

Terörist Seven, Irak'ın kuzeyine geçtikten sonra düzenlediği eylemler ve lojistik faaliyetlerdeki rolü nedeniyle MİT tarafından takibe alındı.

MİT, düzenlediği nokta operasyonu ile terörist Seven'i Irak'ın kuzeyindeki Gara'da etkisiz hale getirdi.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!

 

MİT, DAEŞ'in sözde liderini etkisiz hale getirdi

 

MİT'ten PKK'ya 'üst düzey' darbe!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran06 Mayıs 2023 00:38

    Şurası çok açık ki  bu malum tip ve cins masa bir şekilde iktidarı elde etmiş olduğunu  farz edelim!  1 ay içinde devletin polisini askerinin binlercesine yol verip pkk itlerini tıkı belediyerde olduğu gibi kadro açarlar. Sonuç ise malum bu alçaklardan insanlık dışında her şeyi bekleyin bu durumda!  Asla ve kat a siyasi bir yorum ya da abartı değildir.  Bunlar kesinlikle asayiş ve milli güvenlik sorunudur.

  • DOĞRU05 Mayıs 2023 14:31

    mit  ve sihalar, 40 yıldır bitmeyen pkk nın canına okudular.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE05 Mayıs 2023 11:37

    Hele millet ittifakının siha tiha kızılelme Kaan savaş uçağı atak helikopter fabrikalarından rahatsız olmalarının sebebi ortaya çıktıyor .bunlar ödürülmesin istemiyorlar.

  • AHMET ÖZBİLEN05 Mayıs 2023 11:32

    Eğer bu hükümet seçilemezi ise bunların hepsi yurt içine gelip her gün 50-100 kişiyi yine öldürürler diye yorumlar var onlara bende katılıyorum.birde bunlara özertlik vereceklermiş haydi ordan.özertlik verince bunlarda TSK buradan çıkartıp askerlerimi olacak.