E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım'da yeni hoca kim olacak?---

Milli Takım'da yeni hoca kim olacak?

Milli Takım'da yeni hoca kim olacak?
11 Eylül 2021 - 12:19 borsagundem.com

Şenol Güneş'in ayrılığının yankıları sürürken Türkiye Futbol Federasyonu, yeni teknik direktör için kolları sıvadı

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından TFF, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırırken yeni hoca için de çalışmalar başladı.

TFF ilk olarak yerli isimleri gündemine alırken öne çıkan isim Okan Buruk oldu. Başakşehir'i şampiyon yaptıktan sonra İstanbul ekibinden ayrılan Buruk, sonrasında takım çalıştırmamıştı. TFF ayrıca Emre Belözoğlu'nu da yardımcı hoca olarak gündemine aldı. Öte yandan Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay da yerli listesinde kendisine yer bulurken TFF yönetimi, Türk hocaların çok fazla yıprandığı gerekçesiyle önceliğini yabancı teknik adama verdi.

İLK TEKLİF LÖW'E
TFF, bu bağlamda yönetici Halil Altıntop vasıtasıyla Alman Milli Takımı'ndan ayrılan Joachim Löw'le temasa geçti. Ancak tecrübeli hocanın yorgun olduğunu belirtip bu teklife ilk etapta sıcak bakmadığı kaydedildi. Yeni isimlere de yönelen TFF, yabancı bir hoca gelmesi halinde yardımcılığına ise Emre Belözoğlu'nu getirecek.

A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş dönemi sona erdi

Milli Takım için 3 senaryo masada

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Terli 11 Eylül 2021 20:55

    Hangi yabancı ,katkı yaptı sa yabancı istiyorsunuz...

  • Sss11 Eylül 2021 20:53

    Tabiki Aykut Kocaman...

  • manyak herif11 Eylül 2021 20:44

    milli takımın başına satılmış ve milli olmayan biri gelirse dünya kupasına da gideriz avrupa şampiyonu da oluruz.bu iş gönül işidir milli ve yerli olmakla alakası yoktur.

  • burhan11 Eylül 2021 16:43

    Sergen Yalçın milli takımı şampiyon yapar.

  • ORHAN YILMAZ11 Eylül 2021 16:30

    Şerefimle geldim öyle giderim dedi hoca. Tazminat almayacak demektir. Bravo Şenol hocaya 6 tane gol yedikten sonra tazminat istemesi utanç verici olurdu.

  • markaçoğlu11 Eylül 2021 16:19

    Milli takım gönül işidir ne hocaya ne futbolculara sadece başarı geldiğinde ödeme yapılmalı başarı yoksa parada ödülde olmamalı. Görelim bakalım kimler milliymiş. 

  • Erol g.11 Eylül 2021 12:46

    EN AZ MAAŞ/PARA TALEP EDEN 3 YERLİ ANTRENÖR ARASINDA NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLEREK SEÇİM YAPILMALIDIR EN YÜKSEK MEMUR MAAŞINDAN DAHA FAZLA ÜCRET/PARA İSTEYENLER KURAYA DAHİL EDİLMEMELİDİR YABANCI PARALARLA SÖZLEŞME YAPILMAMALIDIR

  • Hehe11 Eylül 2021 12:32

    Ooo kac euro tazminat verdiniz seref tazminati