E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarMicroStrategy'den en büyük ikinci Bitcoin hamlesi---

MicroStrategy'den en büyük ikinci Bitcoin hamlesi

MicroStrategy'den en büyük ikinci Bitcoin hamlesi
12 Mart 2024 - 08:07 borsagundem.com

MicroStrategy, 821,7 milyon dolara 12.000 Bitcoin daha aldı.


MicroStrategy 821,7 milyon dolara 12.000 Bitcoin daha satın aldı; bu, kurumsal yazılım üreticisinin neredeyse dört yıl önce kripto para birimini almaya başlamasından bu yana yaptığı en büyük ikinci satın alma oldu.

MicroStrategy'nin toplam Bitcoin varlığını yaklaşık 205.000 token'a, yani 14 milyar doların üzerine çıkardı. Virginia merkezli Tysons Corner şirketinin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunduğu dosyaya göre tokenlar 26 Şubat'tan 10 Mart'a kadar satın alındı. Bitcoin, çoğunlukla 8 Mart'ta tamamlanan özel bir satış yoluyla 800 milyon dolarlık dönüştürülebilir banknotların satışından elde edilen gelirlerle satın alındı.

Bloomberg'de yer alan habere göre, MicroStrategy'nin başkanı ve kurucu ortağı Michael Saylor, 2020 yılında enflasyondan korunmak ve nakit tutmaya alternatif olarak Bitcoin satın almaya başladı. MicroStrategy, 2024'ün ilk üç ayında zaten 1 milyar dolardan fazla Bitcoin harcadı; bu, geçen yılın toplam satın alımının yarısından fazlası. Saylor satın almaya başladığından bu yana kripto para birimi yaklaşık yüzde 675 arttı.

Bitcoin’de 150 bin dolar beklentisi

 

Bitcoin’de 'yarılanma' öncesi hedef 100 bin dolar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)