E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP lideri Bahçeli'den seçim değerlendirmesi!---

MHP lideri Bahçeli'den seçim değerlendirmesi!

MHP lideri Bahçeli'den seçim değerlendirmesi!
28 Mayıs 2023 - 21:08 borsagundem.com

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarına ilişkin partisinin genel merkezinde açıklamada bulundu.


MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

- Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına tertemiz iradesi ile sahip çıkmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın katılımı ile seçim yapılmış kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan 13’üncü Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

- İstikrar ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız sandıkta müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır. Milletimiz iftira ve inkar siyasetine pirim vermemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu da tescillenmiştir. Dünya birleşmiş karşımıza geçmiş ama Türk milletine sökmemiştir.

- Cumhurbaşkanımız ile bugün görüşme gerçekleşmemiştir. Ankara’ya dönüşünde tertiplenecek toplantıya davet etmişlerdir, bu toplantıya da katılacağım.

Erdoğan: 85 milyon kazandı, Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açtık

 

Bahçeli'nin oy kullandığı sandıktan kim çıktı?

 

YSK Başkanı son durumu açıkladı!

 

2. Tur’da 7 bölge 7 sonuç: Kim önde gidiyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Baba29 Mayıs 2023 08:25

    Akşam bulunduğum şehirde kutlamalardaydim herkes hem AK partiliydi hem MHP hemde BBP liydi herkes ÜÇ Partiliydi Bu safta bu taraftara olmak gurur vericiydi ....

  • baran28 Mayıs 2023 22:57

    85 Milyonun hepsinin kazançlı olması mantıken doğru olamaz.  Tabi ki beni bilen bilir.  Suçlu ile suçsuz  çalışan ile tembeli bozan ile yapanı aynı kefeye koyarsanız yani adaleti ayakta tutmazsanız zafer sarhoşluğundan ayılamadan savrulup gidersiniz. Ak partiyi desteklemiş bile olarak aöık ve net uyarı yapmakta fayda görüyorum.  Bir de chp ile özgürlük yarışına girmeye kalkıp abuk subuk ideolojilerin oyuncağı olmaya kalkmayın!  Bunu yaparsanız gençlik te savrulur gider kendi ayağınıza bir kurşun daha sıkmış olursunuz. 18 yaşında bir ergene seçe seçilme hakkı verip te 17 yaşında bir suç dahi atfedememeniz de pek mantığa uymuyor  Gençliğin hali ortada liseler güç gösterisi yapan guruplaşmalarn bunlar sağlıklı nesil  belirtileri asla değil. Bunları tıpşlamak sırtını sıvazlamak bir nevi kendi canavarını yaratmaya benziyor.  Benden bu kadar Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • xyz29 Mayıs 2023 00:59

    Adalet denen senin ağzında ancak iĝrenç bir sakız olabilir. baran denen yobaz avantadan trollük ilechak yemeye devam.

  • Ali28 Mayıs 2023 21:26

    Cumhubaşkanımızdan rica etsekte Mansurla Ekremi yardımcısı yapsa hıııı Adamlar çok çalıştı byee

  • xyz29 Mayıs 2023 01:00

    Sende nerden çıktın. Anlaşılan yeni sürüm bayat ekmek.