E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMGK'da terörle mücadele vurgusu---

MGK'da terörle mücadele vurgusu

MGK'da terörle mücadele vurgusu
21 Temmuz 2022 - 19:32 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantı 3 saat sürdü

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı saat 16.10'da başladı ve 3 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantı sonrası yazılı açıklama geldi. Bildiride "Operasyonlar hakkında bilgi sunuldu,tedbirler görüşüldü" ifadeleri yer aldı.

Bildiride şu ifadeler yer aldı:

-Yunanistan'ın kışkırtıcı eylemlerine ilave olarak karasuyu ve hava sahası ihlallerini artırarak devam ettirmesinin kabul edilemez olduğu ifade edilmiştir.

-Madrid’de gerçekleştirilen NATO liderler zirvesi ve neticeleri tüm detayları ile ele alınmış; Türkiye’nin yetmiş yıldır mensubu olduğu ittifaktaki yükümlülüklerini eksiksiz bir şekilde ve samimiyetle yerine getirdiği hatırlatılarak, aynı yaklaşımı ittifakın diğer üyelerinden de beklediği vurgulanmıştır. Bu kapsamda müttefiklerimiz, FETÖ ve tüm isimlendirmeleriyle birlikte PKK/KCK-PYD/YPG ile mücadelede Türkiye’nin yanında yer almaya ve destek vermeye davet edilmiştir.

-(FETÖ) Terör örgütleriyle iş birliği içindeki ihanet şebekesinin tamamen bertaraf edilmesi yönündeki çabaların kararlılıkla sürdürüleceği güçlü şekilde teyit edildi.

-Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın daha fazla can kaybına ve yıkıma yol açmadan bir an önce sona erdirilerek kapsamlı ateşkes ilan edilmesi yönündeki çağrımız tekrarlanmış; bu kapsamda Türkiye’nin kalıcı barışın tesisi ile küresel çapta bir gıda krizine dönüşmekte olan meselenin çözümü istikametindeki gayretlerinin devam edeceği belirtilmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye'ye operasyon mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Özbir21 Temmuz 2022 22:35

    seçim önesi suni gerginlik

  • Bir dost21 Temmuz 2022 19:40

    En dusuk 2500 lira olan emekli maasi torba yasayla lütufta bulunurak 3000 tl yerine 3500 tl yaptik demislerdi( bos bol laf). Temmuzda yatan para 3500tl...(Resmi enflasyon gercegin cok altinda ) ℅ 42,35 Enflasyon farki NEREDE veya enflasyon farkiyla 2500den 3500 ciktiysa , torba yasada arttirilan NEREDE? En dusuk en yuksek emekli arasinda ki farklari goren göz ,duyan kulak, vicdani kalp yok mu? 2000 oncesi sonrasi Intibak zaten yok. Bide Memur sgk arasindaki emekli maas farklarina ne demeli , iki insan da yaslaniyor emekli oluyor,hayat bitiyor. Memur ,devlete sgk linin kazandirdigindan fazla ne kazandiriyor ki daha cok aliyor.Memurlarin yuzde doksaninin yaptigi isi yirmi yasina gelmemis hic egitim almamis insanlar bir iki hafta da ogrenir ayni isi yapar.... Kendi maasi ile birlikte esinin maasini da alan tek kisiler dolu( 20.000tl bile asiyor cogu) . Gencecik yasta milletvekili olmuslara omur boyu super emekli maasi ...OY YOK bunu bilin , maasi gordugumden beri lanet okuyorum.