E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den İstanbul, İzmir ve 11 il için uyarı---

Meteoroloji'den İstanbul, İzmir ve 11 il için uyarı

Meteoroloji'den İstanbul, İzmir ve 11 il için uyarı
11 Kasım 2023 - 09:33 borsagundem.com

Marmara ve Ege bölgesinde beklenen yağışlar başladı. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde 4-5 derece azalarak mevsim normallerine dönmesi bekleniyor


Yağışlar Marmara ve Ege'de etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından başta Marmara bölgesi olmak üzere ülkenin batı bölümünde ara ara sağanak yağışlar etkili oluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Bilecik, Bursa, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ ve Yalova için sarı kodlu uyarı yapılırken Aydın, Çanakkale, Manisa, Balıkesir ve İzmir için de sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.

İstanbul, İzmir ve Bursa'da yağmur dün gece saatlerinden itibaren başladı ve gün içinde sağanak şeklinde görülecek. İstanbul'da lodos öğleden sonra 80 km'ye kadar çıkıyor, olumsuzluk yaratabilir. İstanbul ve İzmir 23, Bursa 25, Ankara 22 derece. Antalya'da da kısa süreli sağanak yağış geçişleri var, sıcaklık 24 derece.

Marmara'da bölge geneli sağanak yağmurlu. Aynı zamanda lodosun hızı çok sert olduğundan deniz ulaşamında aksamlar meydana gelebilir. Çanakkale ve Balıkesir 22, Kocaeli 26 derece.

EGE BÖLGESİ

Ege'de rüzgar sert, sağanak yağmur erken saatlerden itibaren Manisa-Aydın kesiminde görülecek. Manisa ve Afyon 21, Denizli 26, Bodrum 20 derece.

İÇ ANADOLU

İç Anadolu'da kurak dönem sürüyor, cumartesi günü hava çoğunlukla açık, yağış pazar günü az noktada ve zayıf. Eskişehir ve Konya 21, Kayseri 23 derece. Gece Kayseri ve Sivas 5 dereceye geriliyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Akdeniz'de sahillerde sıcak hava devam ediyor, günün çoğu saati güneşli. Adana ve Mersin 28, Kahramanmaraş 25 derece. Güneydoğu'da da hava açık, sıcaklıklar azaldı, Gaziantep ve Diyarbakır 22 derece.

KARADENİZ BÖLGESİ

Karadeniz'in batısında bulutluluk fazla, pazar günü bu kısımda yağmur var. Bolu 21, Trabzon 23, Samsun 26 derece.

Doğu Anadolu az bulutlu ve serin, Erzurum 13, Malatya 20 derece.

İDO ve BUDO'dan sefer iptali açıklaması

 

44 ilde 622 muhtelif arsa satışa sunuluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)