E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den fırtına ve sağanak uyarısı!---

Meteoroloji'den fırtına ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji'den fırtına ve sağanak uyarısı!
06 Ocak 2024 - 08:22 borsagundem.com

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün Marmara, Ege ve Akdeniz'de sağanak bekleniyor. Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında güneydoğudan esecek rüzgarın hızının saatte 70 km'yi bulacağı belirtiliyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı bölgelerin yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Saat: 18.00-24.00 aralığında İzmir, Muğla, Antalya ve Çanakkale'de sağanak tahmin ediliyor.

BATIDA SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında gerçekleşmesi beklenen hava sıcaklıklarının diğer yerlerde normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor.

FIRTINA UYARISI

Rüzgar genellikle güneyli yönlerden; yurdun doğu kesimlerinde kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında güneydoğudan kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bolu'da korkutan deprem!

 

Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)