E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş’tan Ankaralılara önemli çağrı---

Mansur Yavaş’tan Ankaralılara önemli çağrı

Mansur Yavaş’tan Ankaralılara önemli çağrı
21 Mayıs 2020 - 14:17 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, 'Ankara Tek Yürek' kampanyasında az sayıda vatandaşın faturasının kaldığını belirterek "Gelin hep birlikte el ele vermeyi sürdürerek bayram sevinci tatmayan hiçbir hane bırakmayalım" çağrısını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, ”İyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” diyerek başlattığı ‘Ankara Tek Yürek’ kampanyası kısa sürede tüm Türkiye’ye hatta yurt dışına yayıldı.

Hayırseverlerin kampanyaya yoğun ilgi göstermesi nedeniyle ‘İftar Ver’ kampanyasından sonra ‘Su Ver’, ‘Bilet Ver’ ve ‘El Ver’ kampanyası da karşılık buldu.

Hayırsever vatandaşlar, korona virüs nedeniyle su faturasını ödeyemeyen aileler ile sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi ailelerin su faturalarının tamamını kısa sürede ödedi.

72 BİN 604 AİLENİN SU FATURASI ÖDENDİ

Aboneler arasında sadece icra borcu olan vatandaşların su faturalarının ödeme işlemleri devam ederken, tüm hayırseverlere kampanyaya verdikleri destek için Twitter hesabından ”Hızır olan kardeşlerim, alan eli görmeden iyilik eden veren el oldunuz, bayram arifesinde yüz güldürdünüz. Su gibi aziz olun, aziz kalın” sözleriyle teşekkür eden Yavaş, toplam 72 bin 604 ailenin 147 bin 322 adet su faturasının da tamamının ödendiğini açıkladı.

”AZ SAYIDA VATANDAŞIMIZ KALDI”

Yine Twitter hesabından kampanyanın sürdürülmesi çağrısını yapan Başkan Yavaş, “Bayrama sayılı günler kala #AnkaraTekYürek kampanyamızda yardım eli uzanmayan az sayıda vatandaşımız kaldı” diyen Yavaş, “Ankara’da hiçbir yüz mahzun kalmasın istiyoruz. Gelin hep birlikte el ele vermeyi sürdürerek bayram sevinci tatmayan hiçbir hane bırakmayalım” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • japon başbakanı...21 Mayıs 2020 17:39

    Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açılışında japon başbakanı dünya liderine övgüler dizer haber yapılmaz, CHP belediyesi çiklet dağıtır olay yaparlar, yazık, tarafsız gazeteciliğinize... 

  • Mokokosan21 Mayıs 2020 17:15

    Geleceğin cumhur başkanı olması gerekir yatırım tavsiyesi deildir

  • edy21 Mayıs 2020 16:42

    sedef kabaşlar hemcecik bitivermiş, yazının altına.  tarlasına  su getiren ağa gibisiniz. ha gayret marabalar ha gayret, yardım diyorlar kendi keselerini dolduruyorlar.  80  tl su lik faturam 135 tl ye çıktı, m.böcek sokmaya başladı. Y-CHP        CHP değildir . Y-CHP içine sızılmış bir örgüttür.

  • Aşağı Ayranci21 Mayıs 2020 18:06

    Ne zırvalıyorsun sen yahu?

  • Hb21 Mayıs 2020 15:20

    AKP lilere böylesi adamlar yaramaz. Adam gibi adam

  • Osman21 Mayıs 2020 15:14

    Işte siyaset bu adamlık bu şahsiyet bu dürüstlük bu vatandaşa yakınlık bu ADAM gibi adam MANSUR YAVAŞ BAŞKAN çalmayan cirpmayan kul hakkı yemeyen 11 buyuk şehir belediyesi başkanlarına selâm OLSUN bugüne kadar kul hakkı yiyen ahlaksız şerefsiz BELEDİYE başkanlarından lânet olsun

  • Misafire21 Mayıs 2020 19:57

    O büyükşehir belediyelerinden birinde önceden sadece kullandığımız su bedelini öderdik. Şimdi chpnin muhteşem çalışması sonucu su kullanım bedeli, atık su bedeli, katı atık toplama bedeli, katı atık bertaraf bedeli ve çtv ödüyoruz. Tüm bunlara rağmen her yerde çöpler düzenli bir şekilde toplanmayıp sokaklarda birikiyor. Günden güne artan lağım kokusundan nefes alınmıyor. Tüm bunlara rağmen bu yorumların nesi beğenilsin? CHP belediyecilikte çok çok kötü..

  • misafir21 Mayıs 2020 16:43

    Yukarıdaki 2 yazıya katılmayan arkadaşların hangi kelime ve cümleye katılmadıklarını açıklasalar da bilsek.