E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaLondralı borsacıdan Borsa Okulu’nda “Uluslararası Piyasalarda Alım-Satım” eğitimi---

Londralı borsacıdan Borsa Okulu’nda “Uluslararası Piyasalarda Alım-Satım” eğitimi

Londralı borsacıdan Borsa Okulu’nda “Uluslararası Piyasalarda Alım-Satım” eğitimi
24 Ocak 2021 - 12:15 borsagundem.com

İnternetten borsa eğitiminde yine bomba gibi bir konu, çok tecrübeli usta bir borsacı. Borsagundem.com-Inforce işbirliğinde yürütülen dev proje Borsa Okulu’nun çok ses getirecek dersin tarihi 30 Ocak Cumartesi. Kayıtlar açıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Aralıksız estirdiği eğitim rüzgarıyla Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı ordusu kazandırmayı sürdüren Borsa Okulu’nun, yeni yılda başlattığı ‘hafta sonu borsa’ atağında büyük sürpriz. Katılımcılara üst düzey yatırımcılığa taşıyan eğitim fırtınası bomba gibi bir konu, çok ses getirecek bir uzmanla devam ediyor.

Finansal okuryazarlığın güvenilir ve öncü adresi Borsa Okulu’nda 30 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek eğitimin adı “Uluslararası Piyasalarda Alım-Satım”.

Saat 15.00’te başlayacak olan internetten eğitimde, uluslararası piyasalarda işlem gören enstrümanlar ile bu enstrümanlar kullanılarak gerçekleştirilebilecek alım-satım stratejileri aktarılacak. Gündemin sıcak olayları, ABD seçimlerinin piyasalara etkileri, Tesla‘da olup bitenler, analiz masasına yatırılacak. Piyasa oyuncuları geniş bir açıyla ele alınacak. 3 kritik tartışma konusu eğitime renk katacak. 

Güncel örneklerle işlenecek dersin eğitmeni ise Yasin Demir. 4 yıldır Londra’da varlık ve portföy yöneticiliği yapan Demir, önemli konuları çeyrek asırlık piyasa tecrübesi eşliğinde aktaracak.

Borsada alım satım yapan, yatırımcılığın ince detaylarını öğrenerek kendisini daha da geliştirmek isteyen herkesin katılabileceği internetten borsa eğitiminde, şimdiden heyecan uyandıran dersle buluşmak için geri sayım başladı. Kayıtlar açıldı…

İŞTE ÖNEMLİ EĞİTİM, İŞTE USTA EĞİTMEN

Dersin adı; Uluslararası Piyasalarda Alım-Satım

Tarih; 30 Ocak Cumartesi

15.00-18.00 saatleri arasındaki eğitimin hocası Yasin Demir, borsa dünyasının ünlü ve usta bir ismi. 4 yıldır Londra’da butik bir şirkette varlık ve portföy yöneticiliği yapan Yasin Demir’in Türkiye’deki kariyeri sektörün önde gelen kurumlarında Hazine’den genel müdürlüğe üst düzey yöneticilikle dolu. Demir’in 24 yıllık piyasa tecrübesi içinde bono ve faiz piyasaları, hisse senedi türevleri, fon yöneticiliği ve yatırım danışmanlığı ön sıralarda yer alıyor.

BOMBA GİBİ DERSİN DETAYLARI

• İşlem Platformları

- Yurt İçindeki Kurumlar

- Yurt Dışındaki Kurumlar

- Yurtdışında Hesap Açmak mı Daha İyi, Yurtiçinde Hesap Açmak mı?

- Vergilendirme

• Enstrümanlar

- Spot İşlemler ve ETF’ler

- Vadeli İşlem Piyasaları

- Opsiyon Piyasaları

• Dayanak Varlıklara Göre Uluslararası Enstrümanlar

- Hisse Senetleri

- Değerli Maden ve Metaller

- Emtia

- Diğer

Piyasa Oyuncuları

• Kurumsal Yatırımcılar

-Emeklilik Fonları

- Vakıflar (Üniversite vs.)

- Hedge Fonlar

- Pasif Fonlar

- Merkez Bankaları

- Büyük Ticari Şirketler

- Diğer

• Bireysel Yatırımcılar

•  Tartışma Konuları

- Hangi Dayanak Varlık Hangi Enstrümanla Alınıp Satılmalı?

- Spekülatif İşlem İçin Hangi Enstrüman Daha Uygun?

- Korunma (Hedge) İçin Hangi Enstrüman Daha Uygun?

• Güncel Başlıklar

- Tesla’da Neler Oluyor?

- ABD Seçim Sonuçları Piyasaları Nasıl Etkiledi?

İŞTE İNTERNETTEN BORSA EĞİTİMİNİN ÜCRETİ

Borsa Okulu’nun Türkiye’nin yarınlarına güvenle bakmak hedefiyle açtığı 'sanal pencere', hangi kentte olursanız olun, dünyanın hangi ülkesinde yaşarsanız yaşayın, herkesi kucaklamak için bir kez daha aralanıyor. “Hafta sonu borsa eğitimi”ne katılmak için bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yetecek. Cumartesi günü 3 saatlik eğitime katılım ücreti (KDV dahil) 236 TL.

Borsada en çok yeni halka açılan şirket hisseleri kazandırıyor

Borsalardaki çöküşü önceden tahmin eden isim uyardı!

Borsadaki primsiz hisseler

Bilançolar borsada hisse bazında hareketleri artıracak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.