E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKuroda'dan Türkiye ekonomisi yorumu---

Kuroda'dan Türkiye ekonomisi yorumu

Kuroda'dan Türkiye ekonomisi yorumu
01 Haziran 2018 - 07:49 borsagundem.com

BOJ Başkanı Kuroda, "Türkiye ve Arjantin'den sermaye çıkışları kendi ekonomilerindeki problemlerden kaynaklı" dedi

Japonya Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda, Arjantin ve Türkiye'den görülen sermaye çıkışlarının büyük ölçüde bu ülkelerin kendi ekonomilerinde karşı karşıya oldukları bireysel problemlerden kaynaklandığını savundu.
G7 maliye bakanları ve merkez bankası başkanlarının Kanada'daki toplantıları öncesinde gazetecilere konuşan Kuroda, Fed'in para politikasını oldukça ihtiyatlı bir şekilde normalleştirmekte olduğunu,
bu normalleştirme hareketinin gelişmekte olan piyasalar üzerinde büyük negatif etkiye yol açtığını görmediğini söyledi.
Kuroda, "Fed politikasını, enflasyonun fiyat istikrarı hedefine doğru yaklaşması ile normalleştiriyor, bu global ekonomi için iyi bir şey" diye konuştu.
Kuroda ayrıca, İtalya'daki siyasi gelişmelerin global piyasalara zarar vermesini beklemediğini, ancak bu konunun dikkatli şekilde izlenmesi gerektiğini de vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 04 Haziran 2018 11:06

    FERAT ALBAYRAK BEY. GELMİŞ GEÇMİŞ ENERJİ BAKANLARININ. EN BAŞARILISI OLDU. İNŞALLAH DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAK. ANAŞILIR NET ADAM.

  • bu dünyadan biri01 Haziran 2018 14:48

    Adam Japonyadan Türk ekonomisinin problemli olduğunu görüyor, bizimkiler burnunun önündekini göremiyor. Üretmeden tüketen ekonominin sonuna geldik, mirasyedi gibi sattık yedik, şimdi daha pahalıya borçlanma zamanı geldi. Yarın bir gün bütün bunları da Chp yüzünden sattık derler mi derler, nasıl olsa inanan çok.

  • Bika01 Haziran 2018 19:20

    Damat B. Albayrak, AKP seçmenine kayınpederim Ay'a dört şeritli yol yapacağım derse bile inanırlar diyor.