E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKritik görüşmenin ardından kurlarda bu sabah---

Kritik görüşmenin ardından kurlarda bu sabah

Kritik görüşmenin ardından kurlarda bu sabah
15 Haziran 2021 - 08:58 borsagundem.com

Piyasaların yönüne ilişkin önemli tarihlerden biri olan 14 Haziran'daki Biden-Erdoağan görüşmesi gerçekleşti. Zirve'den piyasaları etkileyecek bir gelişme yaşanmazken hafif yükselen kurlar bu sabah ise yatayda.

Piyasaların haftalardır merakla beklediği kritik Erdoğan-Biden zirvesi dün gerçekleştirildi.  Buluşmaya kadar piyasaların fiyatlayabileceği olumlu  yada olumsuz mesaj çıkmazken döviz kurlaru belirsizlik ortamı oluşması nedeniyle sınırlı olsa da yukarı yönlü hareket etti. 

Buluşma öncesinde 8,40 seviyelerinde seyreden dolar/TL, 8,47'nin üzerine çıktı ve gece boyu bu düzeyde hareket etti. Sabah saatlerinde ise dolar/TL 8,46'dan değerleniyor. Euro/TL ise dolar/TL ile aynı grafikleri çizdi ve 10,20'den 10,27-10,28 bandına yükseldi. Kur bu sabah ise 10,26'dan işlem görüyor. 

Günün önemli şirket haberleri 15/06/2021

Yabancılar hangi hisselerde işlem yapıyor

Söktaş ve Duran Doğan Basım sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir15 Haziran 2021 13:22

    Kurların artması zam demek, zam halkın fakirleşmesi alım gücünün azalması demek. Kurlar 10-20 krş indiginde zamlar geri alınıyormu? Bu hisse senedi mi? Destek direnç hesaplıyorsunuz. Yazık ülkem adına üzülüyorum. Bu artıştan sonra, geri çekilme olduğunda düştü diye zenginlestik algısına kapılır mutlu oluruz. Hersey yolunda diye düşünürüz.Ben şahsen çok rahatsızım. Mutsuzum. Kendi düsüncemi belirtmek istedim.

  • Vatandaş15 Haziran 2021 12:42

    Piyasa s400/f35 konularında baktı ki bir ilerleme yok, iyi dilekler, temenniler karın doyurmuyor, bir günde dolar eski yerine geldi, s400 olayı baştan sona hata, sırf bu nedenle parası ödenen 5 ad f35 verilmediği gibi, yaklaşık 800 ad üretimini yaptığımız parçaları da kaybettik. Rusya ile de ukraynaya satılan siha lar yüzünden aramız soğudu, baştan sona yanlış politikalar. Ne isaya ne de musaya yaranamadık. Allah bizi bu iktidardan en yakın zaman kurtarsın inşallah.

  • DOĞAN KARTAL15 Haziran 2021 09:53

    NE YATAYI KARDEŞİM, DOLAR YÜZDE 1 FIRLADI...