E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralar Noel'de yükselişe hazırlanıyor!---

Kripto paralar Noel'de yükselişe hazırlanıyor!

Kripto paralar Noel'de yükselişe hazırlanıyor!
26 Aralık 2021 - 09:23 borsagundem.com

Son zamanlarda yeniden yükselişe geçen kripto paralar Noel'de ralliye hazırlanıyor.


Noel Baba bu yıl kripto yatırımcıları için erken geldi. Bitcoin, kritik eşik olarak görülen 50 bin dolar üzerindeki hareketine devam ederken, Ethereum da 4 bin dolar üzerinde tutunmayı başardı. Noel tatilinin başlaması ile beraber birçok kişinin kripto para piyasasına uğraması bekleniyor.

DİKKAT ÇEKİYOR

Sözcü'den Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; Kripto para uzmanı Türker Balkar, önde gelen kripto para birimi Bitcoin'in 50 bin doların altında kaldığı sürece bir satış baskısı ile karşı karşıya kalabileceğini ancak üzerindeki fiyatlamalarda olumlu olduğunu ifade etti.

Kripto para birimlerinde düşüşlerde alıcıların parçalı maliyetleme yaptıklarının gözlendiğini, özellikle kripto borsalardan çekilen Bitcoin ve borsalara gönderilen Tether (USDT) miktarlarında dikkat çekici bir artış olduğunu aktaran Balkar, “Bu nedenle fiyatlardaki gerilemelerin Bitcoin ve Ethereum için alım yönlü fırsat olarak değerlendirildiği de söylenebilir” ifadelerini kullandı.

Balkar, altcoin kripto paralarda ise AVAX'ın borsalarda öne çıkan coin konumunda olduğunu belirterek “Altcoinler içindeki yeri itibarıyla gelecek vadeden bir coin ve portföy oluştururken mutlaka bulundurulması avantaj sağlayabilir. Ethereum'un alternatifi MATIC ve ALGO ise son dönemlerde dikkat çekiyor” değerlendirmesini yaptı.a olduğu gibi ‘stopaj' yoluyla gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Binance para çekimini durdurdu

 

Kripto para ticaretine vergi geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Aralık 2021 12:14

    Bekliyoruz bakalım yapsın bir hareket 52,000 lere ...bizde ekmek yiyelim. USD paritesi artışlarıda ektra ekmek yedirir bu alanda duranlara. FED faiz kararları var daha ben şahsen önemsiyorum. USD üzerine kurulan ekonomımız var. USD hareketlerine karşı çok duyarlı olan ekonomımız. TL densede her malın fıyatı usd. dalgalı kur mantıgı ile göbekten bağlandı ekonomımız. peki sert kırılma takipde imkansızlık oldugunda ekonomımız naıl hasar alacak ? Çok tehlikeli sularda yüzer olduk. Biz kendi özümüze dönmek zorundayız. üniversiteler icat etmeli, işsiler üretime girip dolaylı vergi yukunu düşürmeli, tarım alanında her kullanılan ne avr ise TL olarak çevrilmeli. Reel üretim, sanal pıyasa ayar ve bağlantıları ile gerçekleşmez.