E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto para piyasası tepki alımlarıyla toparlandı---

Kripto para piyasası tepki alımlarıyla toparlandı

Kripto para piyasası tepki alımlarıyla toparlandı
24 Haziran 2021 - 12:09 borsagundem.com

Kripto para yatırımcıları, 23 Haziran'da Bitcoin’in 34 bin 800 dolara yükselmesiyle birlikte hızlı bir toparlanma yaşadı ve altcoin'ler de BTC'yi izledi.

Kripto para yatırımcıları, 23 Haziran'da Bitcoin’in 34 bin 800 dolara yükselmesiyle birlikte hızlı bir toparlanma yaşadı ve altcoin'ler de BTC'yi izledi.

CoinMarketCap verilerine göre kripto paraların toplam piyasa değeri, 20-22 Haziran arasında neredeyse 230 milyar dolar düştü. Neyse ki piyasa, 23 Haziran'da 76 milyar dolar değer kazandı ve 24 Haziran sabahı itibarıyla 1,33 milyar Dolar değere sahip.

Bitcoin, 22 Haziran'da değerinin yüzde 11'i, yani 68 milyar dolar kadar düşüş gösterse de, hızlı toparlanma sayesinde yeniden 618 milyar dolar piyasa değerine ulaştı. 

Anonim yatırımcı "CL", Binance'in vadeli işlemlerinin açık pozisyonlarındaki rekor artışın da olumlu sinyaller verdiğini düşünüyor.

Altcoin'ler çift haneli yükseldi

En büyük kazananlardan biri olan Cybervein (CVT), geçtiğimiz gün bir noktada yüzde 112'ye ulaşan değer artışı gösterdi, fakat daha sonra yaşadığı geri çekilmeyle günü 0,0187 dolarda ve yüzde 62 artış ile kapattı.

Kripto piyasalarındaki çöküş için uzmanlar ne diyor?

Bitcoin düşerken 3 yatırım stratejisi

Miami’den Bitcoin madencilerine davet

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercek24 Haziran 2021 15:51

    Yüksekten yedirdiler çoğunu kalanıda İndir çıkar umudu canlı tut yeni gelenlere veya maliyet ortakamadı düşürenletin eline verme sürecine devam. Bu voşnlerin para değişim aracı olamayacağı aşikarlaştı artık. Sanal finasal oyun coini olduğu ve kasa nın büyük kazanacağı figuranların kaynbedeceği anlaşıldı artık, şimdi düşüş trendinde ayıcılık yapanın kucağına dökerler bu sahte paraları.