E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiKoronavirüs, Çin ekonomisini sert vurabilir---

Koronavirüs, Çin ekonomisini sert vurabilir

Koronavirüs, Çin ekonomisini sert vurabilir
29 Ocak 2020 - 12:25 borsagundem.com

Nomura bugün yayınladığı raporda, devam eden koronavirüs salgınının Çin ekonomisini 2003 yılında yaşanan SARS krizinden daha sert vurabileceğini söyledi.

Pekin tarafından bu salgında alınan Çin Yeni Yılı tatili uzatmak ve yolları kapatmak gibi tedbirlerin SARS'e göre çok daha katı olduğunu aktaran Nomura, 2020 ilk çeyrekte Çin'de GSYH'nın SARS döneminde görülün yüzde 2 düşüşten daha derin olabileceğini vurguladı.

Nomura, Çin MB'nin önümüzdeki günlerde özellikle salgının en çok vurduğu işletmeler ve hanehalklarını hedefleyen liditeyi artırma ve kredi desteği yönünde bir dizi tedbir alabileceğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turan29 Ocak 2020 16:51

    geberin güdekler çin parçalanacak TURAN kurulacak hiç kimse bunun önüne geçemez öyle yada böyle 

  • Düşünce kulübü30 Ocak 2020 06:36

    Bu Turanı ABD sana eski sosyetlere karşı kontrgerilla taktiği ile Avrupa'da çeşitli ülkelerde kurdurduğu gibi kurdurmuş olmasın. Tarihleri ne tesadüf ise uyuyor. Uygurlara yapılan eziyete ülke, devlet olarak ses etmeyip hastalıktan medet ummak da ayrı bir delikanlılık olsa gerek

  • AHMET ÖZBİR29 Ocak 2020 12:58

    MAYMUNLARIN beynini canlı canlı yiyenler, eti lezzetli olsun diye köpeklere işkence edenler, fareden çıyana, yılana herşeyi yiyenler, AH ALDILAR, ZULMETTİLER DİLSİZ ve de SAHİPSİZ KULLARA! Ancak yanıldılar! ZALİMİN HASMI ALLAHTIR, İNTİKAMI DA KORKUNÇTUR!..

  • Mehmet29 Ocak 2020 12:37

    Inşaallah bu virüs daha ileri gitmez,ama olursa da çin,de olan yatırımlar gelişmekte olan ülkeler,e kayar, bunlardan bir tanesi de Türkiye olabilir