E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKızı paylaştı... Pele'den ilk fotoğraf---

Kızı paylaştı... Pele'den ilk fotoğraf

Kızı paylaştı... Pele'den ilk fotoğraf
24 Aralık 2022 - 17:49 borsagundem.com

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle yaşam savaşı veren futbol efsanesi Pele'nin tedavisi sürerken kızı, hastaneden ilk fotoğrafları paylaştı.

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızı, futbol efsanesi Breziyalı Pele, hastanede yaşam savaşı veriyor. İlerleyen kanser hastalığından dolayı bazı organlar için desteğe ihtiyaç duyan futbol efsanesi Pele'nin son durumu merak edilirken kızı Kely Nascimento, babasının tedavi gördüğü hastanede aynı karede yer aldığı fotoğrafı manidar bir not ile paylaştı.

Sağlık durumunun kötüye gittiği açıklanan ve hastanede tedavisine devam edilen efsane futbolcu Pele'nin kızı babasıyla yaptığı paylaşımı "Birlikte bir gece daha..." notuyla yayınladı.

Kanser tedavisi gören ve sağlık durumu kötüye giden Pele'nin kızı Kely Nascimento hastanede yatan babasının son halini paylaştı.

Futbol efsanesine sarıldığı pozla takipçilerine seslenen Nascimento, "Burada savaşmaya devam ediyoruz. Birlikte bir gece daha..." ifadelerini kullandı.

Pele'nin hastalık süreci

Sao Paulo'da bulunan The Hospital Israelita Albert Einstein Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Pele’nin kanser hastalığının ilerleme gösterdiğini, böbrek ve kalp bozuklukları nedeniyle daha fazla bakıma ihtiyaç duyduğu ifade edildi.

Pele'nin kızı Kely Nascimento ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda babasının Noel’i hastanede geçireceğini aktardı.

Nascimento, "Doktorlarla beraber yaptığımız değerlendirmenin ardından, burada kalmanın daha iyi olacağına karar verdik" dedi. (NTV)

Pele'nin tedavi gördüğü hastane kötü haberi duyurdu

Hastaneden Pele için açıklama: Sağlık durumu stabil

Futbol efsanesi Pele'den kötü haber

Pele'den sağlık durumuyla ilgili açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)