E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan SPK'ya ziyaret---

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya ziyaret

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya ziyaret
13 Şubat 2023 - 14:34 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasası Kurulu'na gitti. Kılıçdaroğlu SPK Başkanı Ömer Gönül ile görüşme gerçekleştiremedi.

Sosyal medya hesaplarından Sermaye Piyasası Kurulu'nu eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine yaptığı ziyaretten sonra SPK'ya gitti.

Kılıçdaroğlu, SPK önünde açıklamalarda bulundu. CHP lideri şu ifadeleri kullandı: Deprem bölgesine gitmeden önce Sermaye Piyasası Kurulu'na geleceğimi ve küçük tasarruf sahiplerinin nasıl zarar ettiği konusunda ayrıntıları sayın başkandan öğreneceğimi ifade ettim. Deprem bölgesinden dün gece geldim. Bugün sabahleyin buradayım. Önce sayın başkan görüşecek diye aldılar, fakat sonra sayın başkan görüşmekten imtina etti. Anladığım kadarıyla saraydan gerekli izni alamadı.

Şunu açık ve net ifade etmek isterim. Türkiye'de hiç kimsenin soyulmasına asla ve asla izin vermek gibi bir geleneğimiz yoktur. Hele hele daha molozlar temizlenmeden, enkaz altında insanlar yatarken deprem bölgesinde yaşayan küçük tasarruf sahiplerinin soyulmasına asla izin veremem. Deprem bölgesinde yaşayan 380 bin tasarruf sahibi, açık ve net ifade ediyorum soyulmuştur. Deprem sırasında bir insanın soyulması ne demektir? Bunu bir kurum yapıyorsa, bir kurumun şemsiyesi altında yapılıyorsa bu herkesin itiraz etmesi gereken bir tablodur. Bu ülkede hiç kimse sahipsiz değildir.(Bloomberght)

Kılıçdaroğlu AFAD'ın Gölyaka depremi sonrası hazırladığı raporu açıkladı

 

Kılıçdaroğlu'ndan imar affı tepkisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.