E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Bu eli kanlı yapının tüm faillerinden hesap soracağız---

Kılıçdaroğlu: Bu eli kanlı yapının tüm faillerinden hesap soracağız

Kılıçdaroğlu: Bu eli kanlı yapının tüm faillerinden hesap soracağız
15 Temmuz 2023 - 11:32 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'un yıl dönümünde yayımladığı mesajında "Mutlaka ama mutlaka, hain terör örgütünün siyasi ayağını ortaya çıkaracak; hesabı, bu eli kanlı ve karanlık yapının tüm faillerinden soracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Twitter'daki hesabından mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz hain darbe girişiminin 7'nci yıldönümünde, demokrasimize ve milletimize kasteden hain terör örgütünü lanetliyor; demokrasi uğruna can veren 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize şükranlarımı sunuyorum. Aynı menzile yürüyen demokrasi karşıtı yapıların çıkar çatışmasının, ülkemizi 15 Temmuz karanlığına sürüklediğini ve 20 Temmuz’da ilan edilen OHAL yoluyla Türkiye’yi bir diktatörlük rejimine dönüştürdüğünü asla unutmayacağız. Mutlaka ama mutlaka, hain terör örgütünün siyasi ayağını ortaya çıkaracak; hesabı, bu eli kanlı ve karanlık yapının tüm faillerinden soracağız" dedi. 

Şehitlerin anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk bayrağı asıldı

 

Temsilciliklerde 15 Temmuz anma programları düzenlendi

 

İş dünyasından 15 Temmuz mesajları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uysal16 Temmuz 2023 03:30

    Seni gidi münafık seni, artık seni herkes tanıyor, gercek diktatörün kim olduğunu herkes öğrendi

  • Hayrettin15 Temmuz 2023 12:43

    Stand up işinde iyi para var diyorlar

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA15 Temmuz 2023 12:29

    15 Temmuzu bir türlü kabüllenmedin sana asla inanmıyoruz ...nerede ise bunu bilinçli devlet yaptın diyecektin ....Madem öyle fetöcüleri iktidara gelince neden sebest bırakacağım dedin.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL15 Temmuz 2023 12:14

    Şunu diye bakarmısınız.......DAHA ÖNCE KONTROLLÜ DARBE DİYİP TANKLARIN ARASINSAN SIVIŞANA BAKARMISINIZ.

  • AHMET ÖZBİLEN15 Temmuz 2023 12:10

    90 derece çark etmiş yine.Daha önce kontrollü darbe diyen kişi yine makas değiştirmiş anlaşılan.Nerede ise bu darbeyi abd nin uzantısı fetö yaptı diyeceğine RTE yaptı diyebilirler idi.Artık sana hiç kimse inanmıyor.