E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakKamu lojmanlarında kira bedeli ---

Kamu lojmanlarında kira bedeli

Kamu lojmanlarında kira bedeli
01 Ocak 2015 - 04:38 borsagundem.com

Maliye Bakanlığı’nın ‘Kamu Konutları Kanunu’ kapsamındaki kamu konutlarının aylık kira bedelleri yeniden belirlendi

Maliye Bakanlığının ‘Milli Emlak Genel Tebliği,’ dün Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yurt içinde bulunan kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda aylık metrekare başına 1.49 lira, kalorifersiz konutlarda 2.32 lira, kaloriferli konutlarda 3.05 lira kira bedeli alınacak. Belirlenen kira bedellerine ek olarak, kaloriferci, kapıcı ya da her ikisinin de kurum ve kuruluşlarca karşılandığı konutlardan aylık metrekare başına 0.28 lira alınacak. Elektrik ve su bedellerinin tespitinde; kurum ve kuruluşlarca yapılan gerçek giderler dikkate alınacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandas01 Ocak 2015 11:14

    Arkadas memlekette isvicre standartlarinda yasiyo memur kesimi ozel sektor calisanlari ac ugunda halkimiyiz biz memlekette turk kurt sorunu yok kamu ozelsorunu var gelir dagilimi ucurum oldu

  • mali01 Ocak 2015 10:41

    300 tl kiralık daire varsa vatandaş ta otursun. Kamuda tasarruf lojmanda israf.Lojmanlardan reel kira alınmalı,giderler oturanlar tarafından karşılanmalı. Tasarruf böyle olur. Gerisi yağma hasanın yağma böreği, havanda su dövmek olur.