E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKalın'dan Süleyman Soylu açıklaması: Görevinin başında---

Kalın'dan Süleyman Soylu açıklaması: Görevinin başında

Kalın'dan Süleyman Soylu açıklaması: Görevinin başında
13 Nisan 2020 - 07:12 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Bakan Soylu'nun istifasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmediğini belirtti. Kalın, "Birlik ve beraberliğimize kimse balta vuramayacaktır" dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, kararı “İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir” ifadeleriyle duyurdu.

Yaşanan gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Soylu’nun istifasını kabul etmediğini ve Soylu’nun görevine devam edeceğini belirten Kalın, “Birlik ve beraberliğimize kimse balta vuramayacaktır” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)13 Nisan 2020 09:00

    Fark etmez. Fatura 1 kişiye kesilecek kadar küçük değil. Yaşanan salgın karşısında olumlu/olumsuz yansımaları halk zaten hukümete kesecektır. hukümet belediyelerle işbirliği yaparak kordıne kurararak tek hedefi virüs mu ? yoksa siyasi çıkar ve oy kapmak için, düzeni  değiştiren yeni kurallar koyan kişiler mi ? olacaklar... Rolünü kendisi seçecektir. Burada milletin ve halkın çıkar en ön planda olmalı. Partinizin kapanacağını hatta, sıfırlanacağını dahi bilseniz, 1 vatandaşın sağlığı için bunu feda etmek zorundasınız. her ne partili sağcı / solcu ne halt olsada....  önce 1 can , 1 vatandaş... Her kararınızda, ilk düşünmeniz gereken budur. siyasi rant, oy, ben yaptım, onlar yapamıyor, bazkın biz yapıyoruz vb. korona karşısında düşünülmemesi gereken gereksiz detaylardır. istifa etse/etmese ne olacak ? karşındaki amaçsiz yayılan bir virüs.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU13 Nisan 2020 09:54

    bu ülkenin malesef düşmanları dışarıdan çok içiride.ülkeyi begenmiyorsanız gidin insanların o süper ve sanayileşmiş dedikleriniz ülkeler olan abd franda ve italya, ispanya da yaşayın.

  • Vatandaş 13 Nisan 2020 08:40

    Sn. Kalın öyle saz çalmaya benzemez Devlet adamlığı. Gönlümüz Soyluyla. Allah bu milleti tacir siyasetçilerden korusun.