E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKadıköy'deki operasyonda 162 kişi adliyeye sevk edildi---

Kadıköy'deki operasyonda 162 kişi adliyeye sevk edildi

Kadıköy'deki operasyonda 162 kişi adliyeye sevk edildi
20 Mayıs 2022 - 18:26 borsagundem.com

İstanbul'da önceki gün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 194 kişiden itirafçı olan 36'sı serbest bırakıldı, diğerleri adliyeye sevk edildi

İstanbul’da yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Kadıköy Belediyesi’nde görevli zabıta memurları ile gıda mühendislerinin de bulunduğu 194 şüpheliden 162 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da, Salı günü aralarında Kadıköy Belediyesi’nde görevli zabıta ve gıda mühendislerinin de bulunduğu 224 kişiye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenledi. Operasyonda 48 zabıta, 6 gıda mühendisi ile birlikte toplam 194 şüpheli gözaltına alındı.  

36 KİŞİ İTİRAFÇI OLDU KALANLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yakalanan 162 şüpheli, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. İtirafçı olmayı kabul eden 36 kişi de emniyet tarafından serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli 6 zabıta memuru ve 48 mühendisin de aralarında olduğu 224 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 17 Mayıs'ta İstanbul, İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak'ta zanlılardan 198'i yakalanmıştı.

İstanbul'da rüşvet operasyonu: İtirafçılar, zabıtaları suçladı!

 

İstanbul merkezli 5 ilde rüşvet operasyonu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seçmen20 Mayıs 2022 19:30

    Parti gözetimi yapılmaksızın bütün hırsızlık ve yolsuzluklar araştırılmalıdır. Hırsızlığın, yolsuzluğun rüşvetin olduğu bir ülkede ahlaktan, adaletten bahsedilemez,