E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan'dan yatırımcılara tavsiye---

JPMorgan'dan yatırımcılara tavsiye

JPMorgan'dan yatırımcılara tavsiye
02 Şubat 2024 - 07:55 borsagundem.com

JPMorgan, ABD istihdam verileri öncesi yatırımcılara 5 yıl vadeli ABD Hazine kağıtlarında kâr realizasyonu tavsiye etti.

JPMorgan Chase & Co. analistlerine göre, bölgesel bankacılık endişeleri ve cuma günü yumuşak bir istihdam raporu potansiyeline işaret eden veriler nedeniyle bu hafta tahvillerin yükselmesinin ardından yatırımcılar beş yıllık Hazine tahvillerinde kârlarını realize etmeliler.

JPMorgan kısa süre önce, getirilerin ocak ayında bir ayın en yüksek seviyesine çıkmasının ardından beş yıllık Hazine tahvillerinin satın alınmasını tavsiye etmişti.

Banka'nın ABD faiz stratejisi eş başkanı Jay Barry'nin de aralarında bulunduğu analistler dün yayınladıkları raporda, bugün açıklanacak ocak ayı istihdam verilerinde yukarı yönlü bir sürpriz öngördüklerini belirterek, yatırımcıların tahvilleri şimdi satmaları için iyi bir zaman olduğunu yazdılar. 

Raporda, "Bölgesel bankalardaki gelişmelere aşırı tepki verildiğini düşünmemiz ve yarınki istihdam raporuna ilişkin risklerle birleştiğinde, bu faktörler getiriler için yukarı yönlü riskler oluşturuyor" değerlendirmesi yapıldı.

JPMorgan’dan yatırımcılara müjde: Yeni zirveler yakın

 

Yatırımcılar değerleme tuzağına karşı uyanık olmalı

 

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 2023'te yüzde 42 arttı

 

Tahvil yatırımcıları Avrupa’da dengeleri değiştiriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)