E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTCMB rezervleri 9 ayın en düşük seviyesinde---

TCMB rezervleri 9 ayın en düşük seviyesinde

TCMB rezervleri 9 ayın en düşük seviyesinde
02 Mayıs 2024 - 15:05 borsagundem.com

TCMB net rezervleri, 26 Nisan haftasında bir önceki haftaya kıyasla 1 milyar 45 milyon dolar azalarak son 9 ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) net rezervleri son 9 ayın en düşük seviyesine indi.

TCMB net rezervleri 26 Nisan itibarıyla bir haftalık dönemde 1 milyar 45 milyon dolar azaldı ve son 9 ayın en düşük seviyesine geldi.

TCMB tarafından açıklanan verilere göre, 12 Nisan haftasında 15 milyar 54 milyon dolar olan net rezervler, 19 Nisan haftasında 14 milyar 9 milyon dolara çıktı.

Net rezervler 28 Temmuz 2023 tarihinde gördüğü 10 milyar 894 milyon dolar rakamından sonra en düşük seviyesini gördü.

TCMB Başkanı Karahan'dan 'sıkılaşma' mesajı

 

Döviz rezervleri azaldı, altın rezervlerinde yeni zirve!

 

TCMB rezervleri 3.7 milyar dolar arttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MUSTAFA KILIÇ03 Mayıs 2024 08:53

    merkez yanlış adımlar atıyor azcık TL degerlendi mevduatta sotpaj vergisini artırıp tekrar dövize deger kazandıracak adımlar atmaya başladı .TL de tekarar gevşemeye gidiyor malesef onflasyonla mücedeleden çıkmış gibi .zamlar yine sagnak şekilde devam ediyor bu gün aldın yarın zamlı günler tekrar hortladı.

  • Mucise Reis : )03 Mayıs 2024 08:29

    Tasarruf yaptıkça , daha iyi oluyoruz :D onu bunu bilmem, maliye bakanlığı neden ve niçin kamu kurumu belediyeler vb özel birim kurupda incelemiyor ? kimse hesap vermiyor. bu nasıl bir sistem yönetim ? japonya değilizki biz müslümanız. Japonyada adamlar malum. onalr dinsiz çünkü. Biz ise İslamı seçtik ve hata olursada tövbe eder  hatamızı telafi ederiz. O bakımdan japonyadaki hareketleri beklemıyoruz kamuda, İslam var bizde. Maliye bakanıda özel birim kurup denetlerse hataşarçıkar ise daha iyi olur islam auygun olur sistemi japonları örnek almasın çalışanlarımız yani.

  • Ahmet 02 Mayıs 2024 16:02

    Filmin adı la casa boş