E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de bir hayırsever vatandaşların 60 bin TL'lik borcunu kapattı---

İzmir'de bir hayırsever vatandaşların 60 bin TL'lik borcunu kapattı

İzmir'de bir hayırsever vatandaşların 60 bin TL'lik borcunu kapattı
11 Haziran 2020 - 18:25 borsagundem.com

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir hayırsever, 5 marketin veresiye defterlerindeki 60 bin liralık borcu ödedi.

İzmir Torbalı'da, Atatürk mahallesindeki bir markete giden hayırveser, veresiye defterindeki borçlarını ödemekte güçlük çeken olup olmadığını sordu.

AA'nın aktardığı habere göre, market işletmecisinin haftalardır borçlarını ödeyemediklerini belirttiği kişilerin borçlarını kapatan hayırsever, daha sonra ilçedeki 4 markete daha giderek aynı şekilde ödeme yaptı.

Kimliğini açıklamak istemeyen hayırsever 5 markette toplam 60 bin liralık veresiye defteri borcunu ödedi.  

Market sahiplerinden İzzet Açıl, gazetecilere yaptığı açıklamada, tanımadığı bir kişinin markete gelerek veresiye defterindeki borcunu ödeyemeyenleri sorduğunu anlattı.

Hayırseverin, veresiye defterinde 2 yıldır borcunu ödemeyen bir aile olduğunu söylemesi üzerine tutarın tamamını kapattığını aktaran Açıl, "Hayırseverin ilçedeki marketlere aynı şekilde gittiğini ve borç ödediğini öğrendik. Allah kendisinden razı olsun. Ekonomik açından sıkıntılı zamanlar geçiren ailelerin yüzünü güldürdü" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 12 Haziran 2020 07:37

    Birileride vatandaştan 10 ₺ toplayıp şarkıcıya milyon verdi

  • El cevap11 Haziran 2020 20:04

    Alamanciya cevap; çocukları sevindirmek değilmiş derdin, reklammış

  • Alamanci11 Haziran 2020 22:18

    Ne reklami kardesim , saldirdilar üstümü basimi yirtacaklar , biri Para istiyor biri Beni Doktora götür diye disleri gösteriyor heral Beni fabrikatör sandilar üstüne bide bitlendik mi, hart hart bütün yaz tatili gasindim durdum hayir isleyelim dedik basimiza ne geldi görüyonmu.

  • Alamanci11 Haziran 2020 19:28

    Bende gecen yaz Alamanyadan geldim istanbulda cocuklar denize giriyorlardi sahilde , bir simitci gördüm gittim yanina dedim tepsinin hepsini aliyorum cocuklara dagiticagiz hayrina , tamam dedi abooo megerse hepsi suriyeliymis bir saldirdilar canimi zor kurtardim.

  • Yaşa Türkiye11 Haziran 2020 19:23

    Vatanımın insanı bir tanedir Allah razı olsun.