E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'nin ittifak kararına CHP cephesinden ilk sözler: Karşılığı olacak---

İYİ Parti'nin ittifak kararına CHP cephesinden ilk sözler: Karşılığı olacak

İYİ Parti'nin ittifak kararına CHP cephesinden ilk sözler: Karşılığı olacak
04 Aralık 2023 - 23:23 borsagundem.com

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde CHP ile iş birliğine kapıyı kapatmasına ilişkin CHP'den Gökhan Günaydın'dan bir yorum geldi. Günaydın, "İyi Parti reddederse kendi bilecekleri iştir. Hem CHP hem de İYİ Parti tabanında bir karşılığı olacaktır." dedi

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde iş birliğine kapıyı kapatmasına CHP cephesinden ilk yorum Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'dan geldi. Katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti'nin seçimlere müstakil bir şekilde girişiyle ilgili konuşan Günaydın, "İYİ Parti seçim ittifakını reddederse kendi bilecekleri iştir. Bunun hem CHP hem de İYİ Parti tabanında bir karşılığı olacaktır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere "müstakil olarak girme kararı" aldığını bildirdi. Kararın oy çokluğuyla alındığı İYİ Parti'nin hamlesine CHP'den ilk açıklama geldi.

"TABANLARDA KARŞILIĞI OLACAKTIR"

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, katıldığı bir televizyon programında "İYİ Parti seçim ittifakını reddederse kendi bilecekleri iştir. Bunun hem CHP hem de İYİ Parti tabanında bir karşılığı olacaktır." ifadelerini kullandı.

GİK, YEREL SEÇİM KARARINI VERDİ

Bugün toplanan İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK), oy çokluğuyla aldığı kararla CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetti. İYİ Parti'nin kararını duyuran Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldık." dedi.

İYİ Parti'den CHP'ye ret: İş birliği olmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran05 Aralık 2023 12:23

    Nasıl ki İnsanların vicdanına hükmetmeye çalışan  Emparyalist Amerika  yüzünden pek çok ülke devlet başkanı  bunların istedikleri gibi asla İsrail zulmüne karşı ses çıkarmadıkalrı gibi vicdanın sesi olamazlar.  İşte bu chp de hala boş beleş zulümsuz işlerle iktidarın paçasına yapışarak dışarıda ve içeride  hata yaptırtıp gözden düşürmeye çalışıyorlar. Bunlardan  sen neden Amerika ya çatmıyorsun desen başlar yine hükümeti Amerikan yancılığı le suçlamaya nedeni basit Amerika bu pkk itlerine sabah akşam tırlar dolusu silah gönderip eğitim veriyor. Amerika yı pkk yandaşları neden kınasınlar. 

  • VERİ05 Aralık 2023 14:02

    israile türkiyeden gemiler dolusu mal gidiyor,uyumaya devam...

  • FİNANS DÜNYASI05 Aralık 2023 12:06

    CHP nin gemisi battı tüm ümitleri suya düşdü hdp ve iyi partide  gemiyi terk etti geriye ali babacan, temel karamollaoğlu ve DP parti kaldı.bunlarda toplasan 0,90 oy etmez.

  • yunus05 Aralık 2023 08:31

    Chp demek,heykel-müzik-resim-teröristlerle ortaklık demek,,,,,,,,,iyi parti chp ile niye ortak olsun ki ?

  • gıl boyarsaffet05 Aralık 2023 11:13

    haklısın loo yunus .auhauha bu cahapa maveddi. hauhuahuhau hüdapar iktdarı harika işler yapıyo hahuhauhaha .pudracılar saldırıda .

  • borsacı05 Aralık 2023 07:58

    kalıcı ve güven yoksa neden siyasi parti kurup madara oluyorsun hiç bir siyasi partide öz güven yok yamalı siyaseti seviyorlar yani herkes çıkar siyasetinde.

  • chp ye sallayanlar grubu 05 Aralık 2023 07:26

    herkes sallamış chp ye.hele pkk üzerinden imalı vuranlarda dolu.çadır mahkemelri oslo toplantıları bebek katiline aracı gönderme falan chp mi yaptı.chp mutlu olmanın aydınlık saygın yaşamanın eğitimli mutlıu gençlerin temel kurucusu parti.ve hala da öyle .en kötü chp en iyi akapa dan hödüpardan mahapa dan onlarca kat iyi değilmi.sahi andımızıda chp kaldırdı diilmi .siz sallayın devaöm edin .ülkede 15 milyon eğitimsiz yeni vatandaşlar ve en son rezerv yasa .siz devam edin hep braber yaşayacağız göreceğiz asıl felaket marttan sonra geliyor yokluk açlık derken şimdi mal korumasızlığı hahauhauhauhauhauhau sallamaya devam kardeşlerim .

  • büyük düzeltici 05 Aralık 2023 08:40

    GERÇEK ANLAMDA doğru bir yorum . chp ye sallamaktan vazgeçip chp ye sarılın .ülkeniz için çoçuklarınız için. yarın dan sonrası çok geç değil imkansız olacak.ülkede hüdapar rejimi başlamış hala chp hdp falan sallıyorlar.hüdapar orada iktidarda hemde mhp destekli .trajedigibi .hala chp cahapa cehapaaa diyor chp ye sallayan pudracı yorumcular.pudrayı fazla kaçırmışlar.

  • Halil zaman05 Aralık 2023 06:39

    Koca CHP nin düştüğü hale bakarmısınız içler acısı batmış durumdalar

  • Talat mızrak05 Aralık 2023 06:36

    CHP koşa koşa hdp nin kapısına onları da elinden kaçırma

  • Bilal öz05 Aralık 2023 06:34

    CHP yine santaja başladı

  • Ali keser05 Aralık 2023 06:24

    CHP sen git layıkınla ortaklık yap. Yürü anca gidersiniz

  • Haydar koçak05 Aralık 2023 06:21

    😛😛😛😛😛🤮🤮🤮🤮🤭🤭🤭🤭🤩🤩🤩

  • Vatandaş 05 Aralık 2023 04:03

    Gelen gideni aratır derler. Kılıçtaroğlu geldiğinde Baykal arandı. Özel geldi Kılıçtaroğlu aranır olacak. Mantalite değişmediği sürece her geçen gün batmaya mahkumdur chp.

  • Pala05 Aralık 2023 01:22

    Artik herkes kendi yoluna

  • sözün özü05 Aralık 2023 00:08

    CHP hala havanda su dövüyor.........  Vatandaşı beyninde kaşımakla meşgul. Atatürk babasının malı, Cumhuriyeti kimseye kaptırmaz. Milletvekilleri 5 veya  6 dönem meclise girer. MÜZE PARTİSİ OLMAYA ÇALIŞANLARIN TOPLANDIĞI YER.  Kendi çalar kendi oynar. Ara sıra kendi anladığı laiklikten  bahseder. Ama laikliği bir türlü kavrayamaz. Halkacıyım der ,halktan habersizdir, Tuzu kuru olanların birliktelik yaptığı EKABİR takımıdır..... Denize kıyısı olan yerlerde mutlu yaşamaya çalışan, Sahillerin partisi..... Sonuç: Dedem BAŞPEHLİVANDI, ben de oburun(yemeyi seven) biriyim......... CE-HA-PE 'de benin gibi, gününü gün etmekle meşgul,,,,,,,     CHP 'si AKP'ye çalışmakla övünebilirler........