E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİşte ilk görüntüler: Böyle olacak!---

İşte ilk görüntüler: Böyle olacak!

İşte ilk görüntüler: Böyle olacak!
30 Eylül 2022 - 17:13 borsagundem.com

Sosyal konut projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 25 Ekim'de 17 ilde 5 bin konutun temel atmalarının başlayacağını belirtti. Projeyle ilgili yeni görseller de ilk kez kamuoyuyla paylaşıldı.


Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ve büyük ilgi gören Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin olarak Temel Atma süreci başlıyor.

Vatandaşların yoğun ilgisini gören ve 5 milyonu aşan başvuruların ardından başvuru süreci tamamlanmadan 25 Ekim 2022'de 17 ilde 5 bin konutun temeli atılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk olarak 25 Ekim'de Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat, Zonguldak'ta temel atmaların başlayıp inşaatların hızla devam edeceğini söyledi.

“İlk Evim” projesiyle ilgilin yeni görsellerde, ilk kez kamuoyuyla paylaşıldı. İşte 17 ilde yapılacak olan sosyal konutların proje fotoğrafları....

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ABD'de konut fiyatlarında artış hızı yavaşladı

 

Sosyal konut projesiyle dengeler değişti: Emlakta 'köpük 'eriyor

 

TOKİ sosyal konut e-devlet başvurularında değişiklik

 

Sosyal konut projesinde ilk temel ekim ayında atılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.30 Eylül 2022 21:59

    YA İSTENİLMEYEN 2 3 4 5 KATTAN KONUT ÇIKARSA ? ZEMİN VEYA BİRİNCİ KAT İLE DEĞİŞTİRME İMKANI OLACAK MI?

  • Ali30 Eylül 2022 20:34

    Yapıverin5 milyon konut deprem olsa Allah korusun cok can gidecek.

  • AHMET ÖZBİR30 Eylül 2022 19:08

    İNKILAPÇI REİS'im sayesinde milletimiz en modern, en mükemmel yaşanır şehirlere sahip oldu, asla rüyalarında göremeyecekleri hastahaneler, yollar, metrolar, havaalanları v.d. say babam say bitmet, bu HİZMET KESİNTİYE GELMEZ! Allah korusun "Zillet"e düşersek yandı keten helva, sürünürüz, kuyruklarda çürürüz. Aman dikkat, yanlışa, kaosa aldanmayalım, güzelim vatanımızı AĞLATMAYALIM.

  • vatandaş30 Eylül 2022 18:06

    vayyyyyyyyy beeeeeeeeee insanın gözünün içi ışıldıyorrrrrrrrr meaşallahhhh ,benden kapik çalışmaz 

  • Mucise Reis : )30 Eylül 2022 17:23

    kanal İstanbul görüntüsünüde alalım... Millet bahçesi görüntüsünüde alalım... Ambalajı böyledir ürünlerin. x parketten Aşure vardı yaa hadi yoldayız, enerji içeceği yerine alalım dedim. üzerinde bir resim şahane... neyse bir açtım resim ile alakası yok :D  aynı olayların başka renklisi işte... Ya dedim içimden türkiye de nasıl bu ürüler satışa giriyor, zabıtası denetimcisi vb nasıl bu ürünleri tesbit etmiyor ? .Aynı olayı yurtdışında yap, toplatırlar o ürünü... Düşünsene Ambalajında süper model otomobil bir açıyorsun alakası olmayan otomobil çıkıyor bahtına :D paranı verirken ona göre veriyorsun, kandırılıyorsun yani.

  • baran30 Eylül 2022 21:09

    Böyle aşağılık yaratık az bulunur!  Bu karaktersizin kıymetini bilin!  Böyle nankör ve kahpe olmamaya özen gösterin.  Tam bir ibret vesikası.  

  • okiman0730 Eylül 2022 19:44

    aynen John Waynen. tokilere bak bunlara benziyormu???