E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail, Suriye'de birçok askeri hedefi vurdu---

İsrail, Suriye'de birçok askeri hedefi vurdu

İsrail, Suriye'de birçok askeri hedefi vurdu
25 Ekim 2023 - 10:38 borsagundem.com

İsrail ordusu, Suriye'den İsrail topraklarına 2 adet roket atılmasına karşılık, Suriye ordusunun altyapısını ve havan topu rampalarını vurdu.

İsrail ordusu, dünkü saldırıya karşılık, savaş uçaklarının Suriye ordusunun altyapısını ve havan topu rampalarını vurduğunu açıkladı

Dün İsrail ordusu, Suriye topraklarından atılan iki roket nedeniyle Golan Tepeleri'nde sirenlerin çaldığını, boş araziye düşen iki rokete karşılık bölgenin top atışlarıyla vurulduğunu açıklamıştı.

İsrail'in Yedioth Aharnoth gazetesi de konuya ilişkin haberinde, "Golan Tepeleri'ne atılan iki roketin Suriye'nin Dera bölgesinde bulunan İran milislerince fırlatıldığını" öne sürmüştü.

Suriye'den İsrail'e iki roket atıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran25 Ekim 2023 19:27

    Suriye zavallı sivilleri vurur İdlib i vurur.  İsrail uçağına bombalaına sesi çıkmaz. Bu kukla zaten emir eridir.   Öyle olmasaydı çoktan gebertirlerdi.  Rusya nın koruduğunu falan sanmayın. Öyle görünse de  gerçekte derin devlet koruyor. 

  • Mucise Reis : )25 Ekim 2023 16:47

    Netenyahu Cuma namazı kılacam Şam da demiş :D

  • tolga25 Ekim 2023 16:30

    israile gelince hava savunma sistemleri calısmıyor bana gelince ucagımı vuruyorsun israilin uşagı köpek

  • E.g.25 Ekim 2023 13:43

    ASKERLİK YAPARAK ÜLKELERİNİ SAVUNABİLECEK SURİYELİ GENÇLERİ ÜLKEMİZE KABUL ETMEKLE GOLAN TEPELERİNDEKİ TATLI SU KAYNAKLARINI İSRAİLİN TRUMP DÖNEMİNDE ELE GEÇİRMESİNI KOLAYLAŞTIRMIŞ OLDUK ABD DE İLHAKI HEMEN TANIMIŞTI SURİYELİ GENÇLER DERHAL ÜLKELERİNE DÖNÜP ÜLKELERİNİN TOPRAKLARINI KORUMAK İŞGALE UĞRAYAN BÖLGELERİ KURTARMAK İÇİN SURİYEYE GİDİP İSRAİL İLE SAVAŞMALIDIR AKSİ HALDE ESAS ÜLKENİZE YARARINIZ OLMADIĞI GİBİ ÜLKEMİZE DE HİÇBİR ZAMAN YARARINIZ OLMAZ

  • ALİ KODUŞ25 Ekim 2023 14:45

    Yalan söyleme  hadsiz.Google bak aynen şöyle yazıyor (Golan Tepeleri, Batı Asya'nın Levant bölgesinde yer alan ve 1967'deki Altı Gün Savaşı'nda İsrail tarafından Suriye'den ele geçirilen kayalık bir platodur.) Halkı hükümete ve devletimize karşı kışkıtma.Oradaki suriyeli lerin başına gelenlerin bin türlüsü sana  gelsin.

  • E.g.25 Ekim 2023 12:37

    SURİYENİN GENÇLERİ ÜLKELERİNİ TERK EDİNCE ASKERLİK YAPARAK SURİYENİN TOPRAKLARINI KORUYACAK İNSAN SAYISI AZALDI ÜLKEMİZDE 18-60 YAŞ OLAN SURİYELİ ERKEKLER ÜLKELERİNE GÖNDERİLEREK İSRAİLE KARŞI ÜLKE TOPRAKLARINI SAVUNMALARI SAĞLANMALIDIR (UKRAYNA SAVAŞABİLEK YAŞTA OLANLARI DIŞ ÜLKELERE GÖNDERMEDİ YAŞLI VE ÇOCUKLARI GÖNDERMİŞTİR)

  • ALİ TEL25 Ekim 2023 14:51

    Sen sadece olayı israil olarak görüyorsun.müslümanları bir haçlı ordusu tüm ülkelerini yavaş yavaş yıkmakta sıra iran ve Türkiye ede olup, sadece israil yapmıyor bunu işin içinde rusya abd ingiltere fransa alman ya tüm AB ülkeleri var.yoksa israil maddi ve askeri silahları abd li yahudi sülaleleri vermektedir.

  • E.g.25 Ekim 2023 11:43

    BAYKAR SURİYE'YE TOPRAKLARINI İSRAİL /ABD İŞGALİNDEN KORUMASI/KURTARMASI İÇİN SİHA İHA SATMALIDIR ROKETSAN DA SİHALARDAN ATILABİLECEK ATILABİLECEK HER TÜRLÜ MÜHİMMAT SATMALIDIR

  • xyz25 Ekim 2023 17:30

    Bizim kemal kılıçtaroğlu da Selçuk Bayraktar ın ABD uçak gemisine  çıkıp inceleme yapmasından rahatsız oldu.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK25 Ekim 2023 14:47

    Haydi ordan bize kullansıllar değil mi.Suriye rusya nın havasa korumasında neden rusya abd ve israile  neden izin veriyor.bu işin içinde abd ve rusya var.