E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail Genelkurmay Başkanından itiraf gibi açıklama: Başarısız olduk---

İsrail Genelkurmay Başkanından itiraf gibi açıklama: Başarısız olduk

İsrail Genelkurmay Başkanından itiraf gibi açıklama: Başarısız olduk
18 Mart 2024 - 00:42 borsagundem.com

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, yaptığı açıklamada, "7 Ekim'de başarısız olduk ve bundan sonra olanların ve olacakların sorumluluğunu kabul ediyoruz.” açıklamalarında bulundu

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'teki olaylara yönelik başarısız kaldığını ve bu noktada sorumluluğu kabul ettiğini duyurdu.

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, yaptığı yazılı açıklamada, "7 Ekim'de başarısız olduk ve bundan sonra olanların ve olacakların sorumluluğunu kabul ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Halevi, İsrail halkının güvenliğini sağlamanın uzun zaman alacağına dikkati çekerek, "Savaşın hedeflerine ulaşana kadar daha gidecek çok yolumuz var.” değerlendirmesinde bulundu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki saldırılarında çok sayıda Hamas komutanını öldürdüğünü ya da esir aldığını iddia eden Halevi, şunları kaydetti:

"Ordu, diğer bölgelere saldırı düzenlemeye hazırlanıyor, zamanlaması ve koşulları konusunda siyasi düzeyde karar vereceğiz."

Erdoğan: Uluslararası kurum ve kuruluşlar Gazze'de sınıfta kaldı

 

Gazze'de can kaybı 31 bini aştı

 

BM'den çarpıcı Gazze tablosu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)