E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaiPhone için en iyi borsa uygulaması---

iPhone için en iyi borsa uygulaması

iPhone için en iyi borsa uygulaması
09 Nisan 2015 - 09:10 borsagundem.com

Hisse senetlerinin mali performansını, 5 yıllık bilanço verilerini ve teknik analizine tek bir tuşla ulaşabilirsiniz

Dünyada benzeri olmayan mobil uygulama Enpiyasa'yı ücretsiz telefonunuza indirin hisse senetleriyle ilgili hiçbir yerden ulaşamayacağınız bilgilere ulaşın. Hisse senetlerinin mali performanslarına geçmiş beş yıllık ve geçmiş beş çeyreklik dönemler halinde bakın ve geleceğe ilişkin yatırım stratejileri belirleyin. Hisse senetlerini dünyanın önde gelen teknik analiz indikatörleri ile analiz etme imkanı da Enpiyasa'da… App Store girin uygulamayı ücretsiz cebinize indirin ya da google play'den android telefonlarına yükleyin... Türkiye'nin en iyi borsa uygulamasıyla tek tuşla tüm hisse detayları cebenizde.

Hisse senetlerinin geçmiş dönem mali tablo performanslarına bakıp geleceğe ilişkin daha kolay öngörüler geliştirebilirsiniz. 

http://enpiyasa.com/ adresinden ya da https://itunes.apple.com/us/app/enpiyasa/id945828567?ls=1&mt=8 adresinden https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softandmore.turkcellfinans adresinden uygulamayı indirerek borsa ve hisse senetlerinin geleceğini görün…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)